27 millió eladásnál jár a Dark Souls-sorozat

Az előző évtized egyik legmeghatározóbb játéka a Dark Souls volt, ebben egyetértenek a kritikusok és a játékosok is. Erről árulkodik, hogy a sorozat mára több mint 27 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
#21: Pár próbálkozás után az sem jelentett nagyobb gondot mondhatni egyszerű a paternje de a kevés hp itt a legnagyobb nehézség ha jóra gondolok most
#27
#23: FromSoftware president and Bloodborne director Hidetaka Miyazaki says the decision to go forward with Bloodborne 2 isn't his to make, adding that Bloodborne is the closest Souls game to his heart. Speaking with GameSpot from BGS 2019, the developer touches on a number of subjects mostly around Bloodborne, but also the broader Souls universe and game development in general.

Shutting down any notion that he might have insights into Bloodborne 2, which has yet to be announced, Miyazaki says frankly, "Unfortunately, I'm not the one to decide." In a universe where sequels aren't by any means uncommon, it's a bit surprising we haven't even seen a confirmation of Bloodborne 2, especially considering the first game's near-universal critical and popular acclaim. According to the FromSoftware president, the fact is simply beyond his control.

Miyazaki went on to reluctantly choose a favorite from his own gameography, emphasizing the lasting impression he feels with Bloodborne. "if I were to say which one stayed in my heart, it's Bloodborne. It is what most struck me. I believe I did it my way, the way I wanted it," he said.

Gamesradar interjú. Szerintem simán csinálná a köv részt vagy egy hasonlót. :)
#26
#20: Komoly lehetsz, nem azt mondtad jó pár hónapja, hogy nem szoktad végigvinni játékokat??Mintha ez a BB-ra is vonatkozott volna?
Biztos valami kezdő 12éves gyerekkel akadtál össze pvp-ben mert aki lenyomott 200-500pvp meccset ahhoz a te állítólagos 4 végigjátszásod krva kevés max ha az ellenfeled be lag-olt ami elég gyakori a BB esetében.

Szóval nem szeressük a hazugokot!
#25
#12: Mondjuk NG+6-7ben 120-as karakterrel amit a pvp miatt nem vittem feljebb.
#24
#22: Én nem bánom hogy nem BB/DS folytatás jött hanem a Sekiro. Addig jó amíg egy csapat kreatív és új dolgokat próbál ki.
#22
#21: No ott még nem vagyok! Valamelyik root chalicebe nyomom most egy haverral. Régen nem csináltam őket de most így negyedik végigjátszásra nekiálltam ha már nem akarják ezt a krva második részt megcsinálni! Na emiatt lehet szidni a sonyt, mert ez nem más mint töketlenség, hozzá nem értés és impotencia. Már rég szorgalmaz iuk kellett volna a második rész vagy egy utód elkészültét! Miyazaki hajlandó is lenne rá( utóbb nyilatkozta) mert a Bloodborne a kedvenc soulborne játéka de azt mondta a sony-tól függ! Hülyék ezek a sonynál? Tudják hogy milyen jelentősége lenne? Barmok.(ebből a szempontból)
#20
#15: Amygdalát arcan karakterrel kb 15 másodperc alatt szétszedtem. Brutális az arcan ha csak arra húzod ki. One shotolsz komoly enemieket de megvan a gyengesége is. Tudni kell vele játszani, egészen más harcmodort kíván meg. Sokat kell használni a tool-okat és túl kell járni az enemy fején mind pvp mind pve-ben! Olyan pvp meccsek vannak hogy ihajj. Op veterán jön rám mint izomagy én meg menekülök, ill. úgy csinálok, hirtelen castolok puff meghalt. Ezeket a “feddhetetlen” öntelt ego legokat a legkönnyebb megszivatni. A beképzeltségük a vesztük. :)
#19
#17: +1 :D szakadok!
#18
Hozzám az összes ilyen stílusú játékból a Dark Souls világa/szörnyei állnak a legközelebb. Nem mondom vannak beteg kreálmányok az összes hasonszőrű játékban és mindenegyes boss megérne egy 10 perces elemzést és maguk a kisebb szörnyek is, de valahogy nekem mégis a DS széria a "kedvencem" az összes közül. Egy ilyen kalandra, mindig vevő vagyok , ha jönne a következő rész valamikor!
#16
#12: Micolashra gondol szerintem
#15
#8: Amygdalával szívtam háromszor egymás után. Visszamentem kis kitérõk után és szereztem valami fegyvert amit kurvára nem csíphetett, mert aláfutva 2-3 hitet rásuhintva olyan elegánsan esett össze mint az enyingi lányok a fuxosmercis stricitõl.
#14
#4: Egyikre se írtam hogy jobb vagy rosszabb. Felesleges és irreleváns összehasonlítani őket! Az hogy kinek melyik tetszik jobban meg már ízlés kérdése. Az meg tudjuk hogy mit jelent.
#13
#11: Érdekes amúgy nekem ő a legkönnyebbek közé tartozik, akivel igazán gond volt chalice be az a kannibál boss a storybol nem ugrik be a neve
#12
#8: Cleric beast az első boss ne viccelődjünk már :D melyik részben okozott gondot az első boss? Lothric Prince egyáltalán nem volt nehéz fight fele annyi gondot nem okozott mint a kos (a muskátlit nem értem melyik az?)
#10
és mindkét játék teljesen kikapcsol és megnyugtat, már a jellezetes főmenü zenék és ha rányomok a folytatásra és hallatszódik az az ütés hang, teljesen elfelejtem a napi stresszt, és úgyérzem hazatértem