Az Unreal Engine 5-re épül az inXile új RPG-je

Noha az ötödik generációs Unreal Engine techdemóját egy PlayStation 5 segítségével mutatták be a múlt héten, természetesen az Xbox Series X-re is érkeznek majd játékok az új motorral - köztük a Microsoft saját fejlesztései is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#54
Törölt felhasználó
#52: Erre szokták mondani, hiszem ha látom.Örülnék neki, ha sikerülne megvalósítaniuk, de ez csak duma szerintem.Cáfoljanak rám.De akkor is tartom magam a véleményemhez, ps egy "elavult" pc :). Bocs mindenkitől nem bántó szándékkal írtam, de rég le akartam ezt írni :D
#45
Törölt felhasználó
#41: Bocs , hogy a beszélgetésetekbe szólok bele, de egy normál felső kategória alja PC, már most jobb mint amit a PS5 -be szeretnének.Persze nézzük meg majd élesben, és kiderül.A vita inkább crytek hülyeségétől indult.Mintha a ps nem pc lenne... .
#39
Törölt felhasználó
#14: ? 32 van az enyémben, teljesen korrekt áron.Miről beszélsz?Ha picit is értenél hozzá, ekkora baromságokat nem hordanál össze.Ps egy célzott PC.Így a büdös életben nem tud egy normális gép felé nőni.Mindig hátrányban lesz.Felhasználási szinten , természetesen tud.Ár-érték arányban már necces, de lehet azt is nyeri.
#37
#33: Olvass külföldi híreket ugyanazt írják..azt hogy te nem vagy képes feldolgozni hogy mit tud egy engine és miért meg min arról nem mi tehetünk.