Az Unreal Engine 5-re épül az inXile új RPG-je

Noha az ötödik generációs Unreal Engine techdemóját egy PlayStation 5 segítségével mutatták be a múlt héten, természetesen az Xbox Series X-re is érkeznek majd játékok az új motorral - köztük a Microsoft saját fejlesztései is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#56
#54
#52: Erre szokták mondani, hiszem ha látom.Örülnék neki, ha sikerülne megvalósítaniuk, de ez csak duma szerintem.Cáfoljanak rám.De akkor is tartom magam a véleményemhez, ps egy "elavult" pc :). Bocs mindenkitől nem bántó szándékkal írtam, de rég le akartam ezt írni :D
#52
Nem gerjesztendő vissza a feszkót a félreértesekre, csak belinkelném, mert amúgy jó cikk, itt is kifejezetten kitérnek 1-1 megoldásra, ami másként működik a boxon és a ps-en. De még iOS-ről is van szó benne. :)

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2020-this-is-next-gen-unreal-engine-running-on-playstation-5
#51
#49: Azta, micsoda békésséges, boldogságos harmónia vagyon itt az oldalon. :) Na akkor meg van beszélve, már világos.
#50
#45: Nem ez tök független. Azzal nem foglalkozok :). Eleve kár olyan dolgon csattogni egymásra, ami úgyis csak akkor derül ki, ha lesz egy multiplatform cím már, és esetleg össze lehet hasonlítani töltési időt, látható lodot, stb. De amit elvileg suggalltak a ps5 tech bemutatóban (mármint a specifikáció bemutatásakor), ott tényleg az volt a duma, amit crytek is mond, hogy elméletben gyorsabb és direktebb lesz a kapcsolat az ssd-vel. Meglátjuk. De addig az egyik fél azt tudja mondani csak, amit mondtak, a másik pedig azt, hogy ezt nem hiszi. :)
#49
#45: Én is félreérthető voltam mert a sony vagy epic nem mondta sosem hogy ez csak ps5. Csak a cikkek meg az ultragyors ssd kiemelése sugalta ezt a cikkekben ahol taglalták hogy ez enélkül kivitelezhetetlen lenne.
#48
#42: Nem tudom ki vagy, de...

https://www.youtube.com/watch?v=ATPCY9_szbM

Mi az, hogy egy szinten vagyok vele? Inkább szidd az anyám és pöcgölgesd izzó vésővel a herémet...
#47
#42: Dukennek én igyekeztem elfogadni a stílusát, még az elfogult fanboyságát is de az a gerinctelenség, köpönyegforgatás és konkrétan már ijesztő idiotizmis és nyílt trollkodas már sok.
Ultimate egy pöcs tud lenni az tény ami mondjuk ram is igaz, de legalább őszinte.
#46
#43: Annyira átlátszó...látod ezért is vagy te buta beteg ember..:D
#45
#41: Bocs , hogy a beszélgetésetekbe szólok bele, de egy normál felső kategória alja PC, már most jobb mint amit a PS5 -be szeretnének.Persze nézzük meg majd élesben, és kiderül.A vita inkább crytek hülyeségétől indult.Mintha a ps nem pc lenne... .
#44
#41: Félreérthető voltam akkor.
#43
#42: 6 perces alreggel. Hiteles. :)
#41
#38: Értem. De pl. a Digital Foundry is úgy mutatta be ezt a techdemót, mint ami a next gen-t mutatja be, és ami tartalmaz olyan elemeket, amik csak a következő generációs pc-n és konzolokon lesz elérhető, mint pl. a PS5. És ez kb. szó szerint így hangzott el a videóban az elején. És közben is rengetegszer többes számban "on the new machines" és hasonló képpen hivatkoznak az új konzolokra.

Csak te itt úgy kezdtél bele, mintha valami globális EPIC/Sony hazugságról hullott volna le a lepel.
#40
#37: Egyelőre ezekkel a szokásos fizetett cikkekkel áll szemben a demó. Ilyen cikkek voltak vannak és lesznek is akárcsak jeken gen elején ahol a dfoundry is jépes volt belemenni a konzolexkluzív effekt és egyéb hazugságokba aztán mikor jöttek a saját összevetéseik nem győzték moderálni a kommenteket.
Te higyj a mesékben.
#39
#14: ? 32 van az enyémben, teljesen korrekt áron.Miről beszélsz?Ha picit is értenél hozzá, ekkora baromságokat nem hordanál össze.Ps egy célzott PC.Így a büdös életben nem tud egy normális gép felé nőni.Mindig hátrányban lesz.Felhasználási szinten , természetesen tud.Ár-érték arányban már necces, de lehet azt is nyeri.
#38
#36: Több cikkben is elhangzott hogy a ps5 extragyors háttértárjának köszönhető ez a textúrarészletesség és talán most érik be a megatextúrázás amiről Carmack egykor beszélt.
Azóta csend és a demó lefutott xsx-en és laptopon is.
#37
#33: Olvass külföldi híreket ugyanazt írják..azt hogy te nem vagy képes feldolgozni hogy mit tud egy engine és miért meg min arról nem mi tehetünk.