Megvan az idei Call of Duty címe?

Call of Duty: Black Ops Cold War - ez állhat az ősszel érkező játék dobozán. Megbízhatónak elkönyvelt szivárogtatók és a Warzone legújabb újdonságai is azt sugallják, hogy a Treyarch visszatér a közkedvelt sztorivonalhoz.

Úgy tűnik, hogy ismét a hidegháború színterei adnak majd otthont a Treyarch legújabb játékának. A múltban pontos információkat szivárogtató Okami és az Eurogamer saját forrásai is azt állítják, hogy Call of Duty: Black Ops Cold War címmel érkezik az év végén várható epizód. Nem meglepő lépés ez, hiszen a Black Ops-széria érezhető vakvágányra került a negyedik felvonással, a 2019-es Modern Warfare pedig bebizonyította, hogy a népszerű történetszálak újraélesztésében (illetve azok előzménysztorijában) van még potenciál. (Arról, hogy miért pont a Treyarch szállítja az idei részt a Sledgehammer helyett, itt írtunk bővebben.)

A hidegháborús körítést egyébként alátámasztja a Call of Duty: Warzone legújabb frissítése is. A tegnapi update során megnyíltak Verdansk titkos katonai bunkerei, amelyek gyomrában a rengeteg loot mellett újabb nyomokat találhatunk. A trükkösebb játékosok némi glitchelés segítségével már sikeresen átdugták a fejüket a lezárt ajtók és falak túloldalára, ahol a korhoz illő robbanószerkezeteket és kém-repülőgépeket találtak. Mivel a Warzone egy több éven át támogatott projektnek ígérkezik, nyilvánvaló, hogy itt előbb-utóbb egybemosódnak majd a Modern Warfare és az új Black Ops tartalmai.

8 komment - szólj hozzá!