Megvan az idei Call of Duty címe?

Call of Duty: Black Ops Cold War - ez állhat az ősszel érkező játék dobozán. Megbízhatónak elkönyvelt szivárogtatók és a Warzone legújabb újdonságai is azt sugallják, hogy a Treyarch visszatér a közkedvelt sztorivonalhoz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#5: Pontosan. Mármint én csak a single-ről tudok nyilatkozni, de azt zseniális, vagy 3x játszottam végig, sztori, hangulat, játékmenet, mind csillagos ötös volt szerintem:)
#7
Kiváncsi vagyok hogy a modern warfare grafikus motorját Megkapja e vajon
#6
Vajon Steam-re kiadják ?
#5
#1: Black ops mind kampányban mind multiban az egyik legjobb cod ha nem a legjobb
#4
#3: Nincs
#3
#2: A BO4 nem egy teljesen multi orientált rész ? Van egyáltalán benne Single kampány ?
#1
Black Ops: egyik legjobb CoD kampány. A vietnámi orosz rulettes rész pl. óriási volt.A multi felejthető volt, a zombi mód viszont szórakoztató és innovatív a WaW-ban látottakhoz képest.

Black Ops 2: felemás kampány. A jövőbeli szakaszok vagányak és szórakoztatóak voltak, a múltbeliek már kevésbé. A multi király volt, plusz akkori szemmel nagyon szép és letisztult volt a játék. A zombi mód szerintem itt is jó volt, de már nem rémlik annyira.

Black Ops 3: a kampány hulladék volt, a legrosszabb a Ghosts mellett. Mindenesetre volt egyetlen egy pálya, ami jó volt - asszem valami elhagyatott, sok növénnyel beborított városban kellett menni és kivételesen a sok akció helyett az atmoszférateremtésen meg a felfedezésen volt a hangsúly. A zombi mód itt még kiforrottabb lett, de ekkorra én már untam. Multival eltököltem egy darabig, de kb. csak SMG-vel lehetett érvényesülni.

Black Ops 4: nem toltam gyakorlatilag semmit - egyszer szedtem talán csak le free időszak alatt kipróbálni a Battle Royale részét, de technikai gondok voltak vele.

Szóval... Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Nyilvánvalóan inkább a kampányra. Részről-részre egyre rosszabb lett a kampány, míg végül el is tűnt a szériából. Remélhetőleg most valami épkézlábabb single player módot raknak össze.