The Last of Us: Part II - a játékmenetről bővebben

A The Last of Us: Part II megjelenése előtti utolsó nagy hajrában egy hetente jelentkező videósorozatot indított a Sony és a Naughty Dog. A mai epizódban a játékmenetről mesélnek bővebben a fejlesztők.
  • Írta: szlav

Kommentek

#172
#171: Tipikusan az a játék lesz, amiről ugyan annak az egy darab egységsugarú rajongónak teljesen eltérő véleménye lesz a játék kezdése és pár óra gaming után, mint a végigvitele után és mint a végigvitel után fél évvel.

Lehet, hogy a játék szép lesz és jó lesz vele játszani, szuper lesz a zene, hibátlan a minőség (ilyen már mondjuk az első résznél sem volt), de ezt spoiler nélkül elárulhatom, hogy ezzel úgy is baj van, ha minden LMB... dolgot kiveszünk belőle.
#171
Engem valahogy nem tud ennyire érdekelni ez a téma. Ha jó a játék, nem zavar ha a főhős egy meleg féllábú arab törpe. Ha meg szar, akkor lehet Marcus Fenix és Kratos szerelemgyereke is....
#170
#162: Nem kreálták lezbikusra, hanem az első játék megjelenése idején találkozott a nóti főnök a feminista őrült nővel, akinek azért jár a pofája, hogy pénzt keressen vele. Aztán a nő valahogy elvarázsolta a nóti főnököt és szerfelett érdekes dolgokat mesélt neki. Mire a férfi elkezdte átvenni a nőtől az adást. És akkor jött a Left Behind, amiben úgymond "kiderült", hogy a lány a játékban lezbikus.

Most itt azért tegyük hozzá, hogy ezzel szerintem 100-ból 99.9 embernek nem volt semmi baja, jó játék volt, jó DLC volt, well da fuck played. Utána mondjuk az Uncharted 4-ben végiggyalázott egy fekete csaj, mert a nóti főnök még mindig érdekesnek tartotta, amit az őrült nő mesél neki. Ki tudja miért, úgy érezte a nóti főnök, mint creative director, hogy a következő játéknál, a TLOU 2-nél pedig erősebben képviseli a játék majd ezt a vonalat. Sokan vannak most úgy, hogy nem tudják mi a spoiler, de elképzelni sem tudják és azt hiszik, hogy valami ilyen gond van, hogy ki-kivel puszilkodik.
#169
#166: Jajj XD
#168
#154: Anita a játékipar legfontosabb szereplője lett annak ellenére hogy egy huszadrangú feminista aktivista, megmérgezett egy teljes iparágat úgy hogy szilánkos darabora törte egy légiónyi tinédzserkorban rekedt gyermek-felnőtt elméjét, és őszintén megérdemli a kialakult helyzetet az ipar minden szereplője aki engedte hogy ez megtörténjen.
#167
#163: már akinek, a többsége aki felháborodott hogy leszbikus, pont arra izgul amit leírtál, csak ők még csak 40 évesek nem 50 :)
#166
#165
162#
Mert vélhetően a háttértámogatók ezt kérték tőlük. De ez már a politikai vonal... Mielőtt valakitől megint megkapom, hogy fantáziálok elmondanám, hogy a nagy tömegeket megmozgató melegfelvonulások is politikai síkon támogatottak, lásd idehaza. A liberális pártok és szervezeteik vezetői ott bohóckodnak minden egyes alkalommal, ezzel is népszerűsítve az elfogadást. Csak túltolják a szekeret, ezzel hatalmas ellenszenvet szítanak az ellentábor irányába értve.
#164
Ellie leszbikusságára, már a Left behind dlc-ben is fény derült. Mégis remek dlc volt szerintem. Itt nem a nemi hovatrtozásokkal van a probléma, hanem azokkal a bizonyos kiszivárgott spoilerekkel, ami miatt meg tudom érteni a több ezer ember kiakadását. Pont leszarom, hogy transzi vagy biszex vagy mittudomén, ha tönkreb*sszák a történetet...
#163
#162: Mert ha heteró és egy 50 éves megkúr egy 14 évest a játékban, akkor az a baj.
#162
Egy valamit nem értek. Minek kreálták leszbikusra?
#161
#159: 201x ...olvasd el a nyilatkozatát.Nincs benne spoiler, csak egyszerűen idióta.Kíváncsi leszek a reakciódra.
#160
#158: Nice bro...;)
#159
#156: Én is rühellem az sjw partizánokat de szerintem ugyan olyanok mint az sjw akik előre fikázzák a játékot, csak a másik szélsőség.
Anita szarhalmazt meg Druckmann kritizálta is nemcsak egyetértett vele bizonyos pontokon ami a nők szexualizálását illeti. Nem hinném hogy egy ilyen kaliberű figura teljesen magáévá tenné az sjw gyermeteg agymenéseit. Ha mégis így lesz, én leszek a legcsalódottabb.
#158
#157
#138: Én alaposan körbejártam a témát ( tudatos vásárló ) és minden jel arra mutat, hogy igazak a szivárgások. Az azóta megjelent nyilatkozatok a főnökségtől, a hadjárat a videósok, és a forum -ozók ellen.... mind.
Örülnék neki ha nem így lenne, de sajnos egyelőre nem látok erre semmi esélyt...
#156
#133: Dehát éppen ez az, hogy nem akarom én ráerőltetni senkire azt amit én gondolok. Azt érzem, hogy ezekbe a nagy cégekbe beszivárgó, sjw partizánok teszik ezt. És nem új filmmel, vagy játékkal állnak elő, hanem tönkretesznek egy meglévőt, ami nekem egyébként tetszett.
Sajnálom hogy ez lett belőle. Ha nem így volna, egyszerűen nem törődnék az egésszel, és nem írtam volna ide egyetlen sort sem.
#155
#132: Azt állítottam, hogy azok a tudatlan vásárlók, akik azt állítják, hogy előbb ki kell fizetnem a játékot, és muszáj megvennem, mert ez a rossz kutya még nem hibázott, és most sem fog, és sony ex, és bármi is legyen, az biztosan megéri...
Én pedig nem így vásárolok. Hívhatod ezt, ahogy akarod.
#154
Korio! 153#
Pontosan! Meg emlékezzünk Druckmann kijelentésére is, miszerint kirekesztő és rasszista az, aki kiakad azon, ami a kiszivárgott eseményekkel kapcsolatban tudható. Meg az az Anita nevezetű ultrafeminista csajszi sem véletlenül kapott hangsúlyos szerepet a készítők csapatában.
#153
#138: Nem pletyka ha a fejlesztő nyilatkozik.... .Kb 200x írtam már le feleslegesen ide, de még mindig a leak a fő story, nem amit ez az idióta mondott.Biztos nem igaz semmi a kiszivárgott videóból, ha a fejlesztő is beállt száj karatézni a "leendő" játékosokkal.