The Last of Us: Part II - a játékmenetről bővebben

A The Last of Us: Part II megjelenése előtti utolsó nagy hajrában egy hetente jelentkező videósorozatot indított a Sony és a Naughty Dog. A mai epizódban a játékmenetről mesélnek bővebben a fejlesztők.
  • Írta: szlav

Kommentek

#172
#171: Tipikusan az a játék lesz, amiről ugyan annak az egy darab egységsugarú rajongónak teljesen eltérő véleménye lesz a játék kezdése és pár óra gaming után, mint a végigvitele után és mint a végigvitel után fél évvel.

Lehet, hogy a játék szép lesz és jó lesz vele játszani, szuper lesz a zene, hibátlan a minőség (ilyen már mondjuk az első résznél sem volt), de ezt spoiler nélkül elárulhatom, hogy ezzel úgy is baj van, ha minden LMB... dolgot kiveszünk belőle.
#171
Engem valahogy nem tud ennyire érdekelni ez a téma. Ha jó a játék, nem zavar ha a főhős egy meleg féllábú arab törpe. Ha meg szar, akkor lehet Marcus Fenix és Kratos szerelemgyereke is....
#170
#162: Nem kreálták lezbikusra, hanem az első játék megjelenése idején találkozott a nóti főnök a feminista őrült nővel, akinek azért jár a pofája, hogy pénzt keressen vele. Aztán a nő valahogy elvarázsolta a nóti főnököt és szerfelett érdekes dolgokat mesélt neki. Mire a férfi elkezdte átvenni a nőtől az adást. És akkor jött a Left Behind, amiben úgymond "kiderült", hogy a lány a játékban lezbikus.

Most itt azért tegyük hozzá, hogy ezzel szerintem 100-ból 99.9 embernek nem volt semmi baja, jó játék volt, jó DLC volt, well da fuck played. Utána mondjuk az Uncharted 4-ben végiggyalázott egy fekete csaj, mert a nóti főnök még mindig érdekesnek tartotta, amit az őrült nő mesél neki. Ki tudja miért, úgy érezte a nóti főnök, mint creative director, hogy a következő játéknál, a TLOU 2-nél pedig erősebben képviseli a játék majd ezt a vonalat. Sokan vannak most úgy, hogy nem tudják mi a spoiler, de elképzelni sem tudják és azt hiszik, hogy valami ilyen gond van, hogy ki-kivel puszilkodik.
#169
#166: Jajj XD
#168
#154: Anita a játékipar legfontosabb szereplője lett annak ellenére hogy egy huszadrangú feminista aktivista, megmérgezett egy teljes iparágat úgy hogy szilánkos darabora törte egy légiónyi tinédzserkorban rekedt gyermek-felnőtt elméjét, és őszintén megérdemli a kialakult helyzetet az ipar minden szereplője aki engedte hogy ez megtörténjen.
#167
#163: már akinek, a többsége aki felháborodott hogy leszbikus, pont arra izgul amit leírtál, csak ők még csak 40 évesek nem 50 :)
#165
162#
Mert vélhetően a háttértámogatók ezt kérték tőlük. De ez már a politikai vonal... Mielőtt valakitől megint megkapom, hogy fantáziálok elmondanám, hogy a nagy tömegeket megmozgató melegfelvonulások is politikai síkon támogatottak, lásd idehaza. A liberális pártok és szervezeteik vezetői ott bohóckodnak minden egyes alkalommal, ezzel is népszerűsítve az elfogadást. Csak túltolják a szekeret, ezzel hatalmas ellenszenvet szítanak az ellentábor irányába értve.
#164
Ellie leszbikusságára, már a Left behind dlc-ben is fény derült. Mégis remek dlc volt szerintem. Itt nem a nemi hovatrtozásokkal van a probléma, hanem azokkal a bizonyos kiszivárgott spoilerekkel, ami miatt meg tudom érteni a több ezer ember kiakadását. Pont leszarom, hogy transzi vagy biszex vagy mittudomén, ha tönkreb*sszák a történetet...
#161
Törölt felhasználó
#159: 201x ...olvasd el a nyilatkozatát.Nincs benne spoiler, csak egyszerűen idióta.Kíváncsi leszek a reakciódra.
#160
#158: Nice bro...;)
#159
#156: Én is rühellem az sjw partizánokat de szerintem ugyan olyanok mint az sjw akik előre fikázzák a játékot, csak a másik szélsőség.
Anita szarhalmazt meg Druckmann kritizálta is nemcsak egyetértett vele bizonyos pontokon ami a nők szexualizálását illeti. Nem hinném hogy egy ilyen kaliberű figura teljesen magáévá tenné az sjw gyermeteg agymenéseit. Ha mégis így lesz, én leszek a legcsalódottabb.
#154
Korio! 153#
Pontosan! Meg emlékezzünk Druckmann kijelentésére is, miszerint kirekesztő és rasszista az, aki kiakad azon, ami a kiszivárgott eseményekkel kapcsolatban tudható. Meg az az Anita nevezetű ultrafeminista csajszi sem véletlenül kapott hangsúlyos szerepet a készítők csapatában.
#153
Törölt felhasználó
#138: Nem pletyka ha a fejlesztő nyilatkozik.... .Kb 200x írtam már le feleslegesen ide, de még mindig a leak a fő story, nem amit ez az idióta mondott.Biztos nem igaz semmi a kiszivárgott videóból, ha a fejlesztő is beállt száj karatézni a "leendő" játékosokkal.