Augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4

Ne mondjátok, hogy nem telt el gyorsan az a hét év, ami a Serious Sam 4 bejelentése óta telt el! Akárhogy is, a készítők a minap megerősítették, hogy a játék augusztusban kerül boltokba.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#14: Pc ÉS stadia. Bocsi, személy szerint magasról szarok a konzol verziók nyűgére. Ha tetszik, jó, ha ne nem, előfizetsz Stadiára.
#14
Ti elolvastatok a cikket egyaltalan, magyaraztok itt minden szart csak azt nem hogy komolyan a STADIA exkluzivitas miatt nem jon egybol konzolra???? Whaaaat??? Menten beszarok, ezt se hittem hogy elolvasom valaha, haha, szanalom ;-))) Stadia exkluziv,na jo mara eleg is...
#13
#12: Azzal is szep emlekeim vannak. 2 rugoert vettem meg hasznaltan 360-ra a Hell&Damnation-t. Elotte meg ugye az alap plusz a DLC. De imadtam a stakegun-nal falra baszni a demonokat.
#12
#11: Nálam nem tudja azért megelőzni a Painkillert a műfajban
#11
#7: Maga az egesz SS szeria a legjobb. Nem is tudom, de valahonnan meg anno megvolt a demoja, rajta 3 palyaval. Nah azt csak ugy kb 50x vegigjatszottam. Hihetetlen nagy fun a cucc. Mai napig peldatlan oromot lelek bennuk, pedig nem mai darabok es nem is igenyesek. Megis a legzsenialisabb jatek a foldon.
#9
#6: A gépgiény miatt valóban jogos, ez lehet az ok, de azért furcsa volt látni.
#7
SS3 mai napig az egyik legjobb fps, szeretettel várom.
#8
SS3 mai napig az egyik legjobb fps, szeretettel várom.
#5
#3: Jezus isten!!! Te osszehasonlitottal egy PS exet egy ilyen jatekkal?!?! Hogy volt merszed?? Mindjart kapsz a verpistiktol.
#4
#3: Mondjuk annyi biztos, hogy irigylem azoknak az embereknek a feldolgozó képességét, aki egy Serious Sam játék közben ilyen dolgokra tudnak felfigyelni és ez rombolja az immerziót. :)
#2
#1: Lehet besegített a Bethesda.

Na de "várjuk, jöhet bundlebe!".
#1
Te jó ég... az utolsó videóban átsétálnak egymáson keresztül az ellnefél karakterei?Nincs ennyi fizika a játékban 2020-ban? Ok, hogy retró, de ez azért elég igénytelen munka.