Halo 2: Anniversary - milyen lett a PC-s port?

Pár napja már PC-n is elérhető a Halo 2 újradolgozott kiadása a The Master Chief Collection keretein belül. Az eddig megjelent epizódok is remekül lettek portolva, de voltak (vannak még) hibáik a mai napig. Vajon mi a helyzet a második résszel?
  • Írta: Baloo

Kommentek

#2
#1: Egyetertek, erdemes beszerezni, bar a Reach utan a Halo 1 mar nekem sok volt, es nem is volt kedvem vegmenni rajta, de a ketto ismet jobban tetszik, varom a harmat es a negyet is, barcsak jonne egyszer 5 is...legalabb kulon, vagy valahogy.
#1
Én nagyon örülök, hogy jött az MCC PC-re is, X-boss game pass-al (ami az első hónapban asszem 290ft, utána meg kb. havi 1400), játszhatok végre ezzel a Saga-val is. Anno az 1-et kitoltam PC-n, mivel ugye arra is megjelent, aztán megszakadt a dolog, mivel konzolom sose volt.

Ez most egy nagyszerű lehetőség bepótolni mindenkinek, ráadásul időrendben újítják fel őket, így a Reach-el kezdődik. Nekem nagyon tetszett az előzmény sztori, és az a jó, hogy utána a Combat Evolve játékmenete se sokkal kopottasabb, így bátran neki lehet állni. Most a 2-t nyomom, eddig az is nagyon tetszik. Elvileg nyáron már jön a 3 is.

Nagyon jó feature, hogy a régi és az új grafika között a tab-al azonnal lehet váltogatni, még az átvezető videókben is. Néha meg szoktam állni nézelődni, hogy mi változott tizenévek alatt. Hangok terén is! Döbbenet azért.