DOOM Eternal - kikerül belőle a Denuvo Anti-Cheat

Egy frissítéssel nagyjából egy hete került bele, most pedig távozik is a Denuvo csalás elleni megoldása a DOOM Eternalból. Nem hinnénk, hogy a vitatott rendszer túl sok mindenkinek fog hiányozni.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#5
#4: A szerverhez küldi vissza az adatokat szerintem, mivel a denuvo időnként triggereli a hardverkulcsot ellenőrzésre (64 bit) és szerintem ez okozza a teljesítményvesztést.
#4
#3: Lehet nem tudom de ez botrányszar. Játszol egyszercsak gondol egyet a játék és a fix 60fps-ed 2 másodpercenként 1-re esik egy pillanatra, a hang meg recseg.
Az vagy sem a denuvo mint védelem is állandóan problémákat okoz. Az eladásokat nem növeli de legalább szopatja a vásárlókat. Hogy ebbe mit raktak az update 1-el nem tudom de ez így rombolja az élményt pláne mikor a legnagyobb darálás közben kezdi el....Magától kezdi és magától abba is hagyja 1-2 perc után.....
#3
#1: Ez nem az a Denuvo. Ez egy kölön terméke (volt) a cégnek és még rosszabb, mint a DRM.
#2
Viszont az update 1 végre javította a fagyásokat illetve HDR-ben a térkép végre használható. És a szuperdémonok, amik más játékosokat leöltek jópofák, volt már amit vagy 5 percig kellett pumpálni.
Az biztos hogy a gen egyik legjobb fps-e lett ez a cucc.:)
#1
Baromira ideje. AZ élő példája hogy a denuvo csak kárt okoz a vásárlóknak. Az Update 1 óta 10-20 percenként rendesen beakad a játék és elkezd "lagolni", recsegni a hang pár percig...Denuvo nélkül semmi az ég egy adta világon baja nem volt.
Baromira ideje lenne elfelejteni a denuvo-t, bizonyítottan lassítja leterheli a rendszert. Aki nem akarja megvenni és warezol úgy se fogja megvenni ha 1-2 évet kell várni a törésre akkor sem.