A vadnyugatra látogat a Borderlands 3 új DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2020. május 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Gearbox srácai a Borderlands Show soron következő részében rántották le a leplet a Borderlands 3 új sztorikiegészítőjéről. Ebben a westerntémájú bővítésben egy új bolygóra látogatunk el, és számos új karaktert is megismerünk.

A Gearbox tovább kísérletezik a műfajokkal, amikbe belekóstol a Borderlands 3 kiegészítőjében. Legutóbbi a lovecrafti kozmikus horror vendégszerepelt a Guns, Love and Testaclesben, most pedig egy western díszleteibe látogatunk el a Bounty of Blood: A Fistful of Redemptionben. Az új sztoriközpontú DLC-t a Borderlands Show hetedik epizódjában fedték fel (a videóban 24:20-kor kezdődik az idevágó rész).

A Bounty of Blood az új történet mellett új ellenfeleket, szereplőket és helyszínt is hoz. A feladatunk a Gehenna nevű bolygóhoz köt minket, ahol le kell számolnunk egy veszélyes bandával, a Devil Ridersszel. A kaland során megismerkedünk a vadnyugati harcos Rose-zal és egy bajkeverő bunyóssal, Junóval is, plusz egy újfajta járművet is kipróbálhatunk: a JetBeastet.

Az új DLC június 25-én élesedik, része lesz a Season Passnek, de akár külön is megvásárolható majd. A Borderlands 3 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...