F1 2020 - szántsuk fel Monacót!

  • Írta: szlav
  • 2020. május 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb gameplay-előzetessel jelentkezett az F1 2020. Ezúttal a száguldó cirkusz legszebb, s egyben legtechnikásabb pályája, a monacói körfutam kerül terítékre. A látványra nem lehet panaszunk.

Ha ki kellene választanunk a legkülönlegesebb helyszínt a Formula-1 éves versenykalendáriumából, egyből a monacói nagydíj jutna eszünkbe. Az aprócska városállam híres az elképesztően technikás, szűk utakkal és éles kanyarokkal teli pályájáról, melyet egyik oldalról a város, a másik oldalról pedig a tengerpart ölel körbe. Naná, hogy idén is ellátogatunk ide az F1 2020-nek hála!

Az F1 2020 július 10-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Stadián.

8.
8.
Viktor_The_Best
Julius 10-en jelenik meg, nem junius 10-en!!!
7.
7.
logic5
#1: Érdekes, én mindent cockpit nézetből játszom... Csak úgy van értelme
6.
6.
Caleon
#1
Ugyanígy vagyok az autós játékokkal.
Nekem Monza és Interlagos is nagy kedvencem.
5.
5.
bitbandita
Az F1 2020 akkor lenne igazán élethű, ha a játékban a pilóta karanténban, az otthonában indulna online F1 versenyeken (ahogyan azt páran tényleg meg is tették). Szimulátor a szimulátorban.
4.
4.
bitbandita
#1: Nekem a belga pálya Spa-ban a másik örök kedvenc.
3.
3.
godach
Érdekes, mert én meg szinte mindent elkezdtem belső nézetből játszani, ami azért fura mert így tudom magam teljes szinten beleélni, pedig igazából se autóm, se jogsim és valójában nem is szeretem a motorral működő dolgokat, tehát se kocsit se pedig motort vagy akármit.
Egy NFS-t vagy Flatoutot persze nem tudnék elképzelni belső nézetből, de szinte minden mást (még MXGP vagy MotoGP-t) is belső vagy sisak nézetből nyomok.

Monaco neke ahogyan a Laguna Seca is a Gran Turismo 3-ból ismerős és szintén becsukott szemmel tudok minden egyes kanyart. Imádom őket és nagyon hiányolom a játékokból az endurance módot.
1.
1.
DarkLord
Álmomból felkelve is tudnám mi merre hogyan ezen a pályán :D Ausztrália és Canada még a nagy kedvencem és ezeken vagyok a legjobb. Amúgy érdekes, hogy F1-es játékot csak belső nézetből tudok játszani míg rally-s játékokat meg külső nézetből. Ez barom ifura nem tudom miért, de fordítva nem menne a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...