F1 2020 - szántsuk fel Monacót!

Újabb gameplay-előzetessel jelentkezett az F1 2020. Ezúttal a száguldó cirkusz legszebb, s egyben legtechnikásabb pályája, a monacói körfutam kerül terítékre. A látványra nem lehet panaszunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Julius 10-en jelenik meg, nem junius 10-en!!!
#7
#1: Érdekes, én mindent cockpit nézetből játszom... Csak úgy van értelme
#6
#1
Ugyanígy vagyok az autós játékokkal.
Nekem Monza és Interlagos is nagy kedvencem.
#5
Az F1 2020 akkor lenne igazán élethű, ha a játékban a pilóta karanténban, az otthonában indulna online F1 versenyeken (ahogyan azt páran tényleg meg is tették). Szimulátor a szimulátorban.
#4
#1: Nekem a belga pálya Spa-ban a másik örök kedvenc.
#3
Érdekes, mert én meg szinte mindent elkezdtem belső nézetből játszani, ami azért fura mert így tudom magam teljes szinten beleélni, pedig igazából se autóm, se jogsim és valójában nem is szeretem a motorral működő dolgokat, tehát se kocsit se pedig motort vagy akármit.
Egy NFS-t vagy Flatoutot persze nem tudnék elképzelni belső nézetből, de szinte minden mást (még MXGP vagy MotoGP-t) is belső vagy sisak nézetből nyomok.

Monaco neke ahogyan a Laguna Seca is a Gran Turismo 3-ból ismerős és szintén becsukott szemmel tudok minden egyes kanyart. Imádom őket és nagyon hiányolom a játékokból az endurance módot.
#2
1#
Ez nálam is így működik nyugi! :)
Míg az autók mozgását illetően az F1 nem túl látványos, addig a rallyról ez nem mondható el, talán emiatt a kettősség. Az utóbbinál a farolások/törések végett mindenképpen a külső nézet a tetszetősebb, élvezhetőbb.
#1
Álmomból felkelve is tudnám mi merre hogyan ezen a pályán :D Ausztrália és Canada még a nagy kedvencem és ezeken vagyok a legjobb. Amúgy érdekes, hogy F1-es játékot csak belső nézetből tudok játszani míg rally-s játékokat meg külső nézetből. Ez barom ifura nem tudom miért, de fordítva nem menne a dolog.