Augusztusban startol a Risk of Rain 2

Egy évnyi early access után elkészültnek tűnik a Risk of Rain 2. PC-n már augusztusban megjelenik, de a konzolosoknak még legalább őszig várniuk kell rá, ráadásul az ottani frissítések még csúsznak is jelenleg.

A 2013-as Risk of Rain folytatásán több mint egy éve kezdtek el dolgozni, a fejlesztők pedig egy blogbejegyzésben mutatták most meg, hogy majdnem végére is értek a roadmapnek. Itt az ideje, hogy megjelenjen a teljes értékű Risk of Rain 2. A megjelenéskor kapjuk meg a randomgenerált pályákból és szörnyekből álló játék utolsó szintjét és főellenségét, valamint egy új játszható túlélő is érkezik még.

Az üröm az örömben, hogy nem mindenki egyszerre kapja meg a játékot. Az eredeti megjelenés augusztusra csúszott (nem a koronavírus miatt, hanem mert bővítik a játék tartalmát, írják a fejlesztők), ez a dátum azonban csak a PC-sekre vonatkozik. Azoknak, akik PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy Nintendo Switchen szeretnék játszani ezt a co-op roguelike-ot, az őszt meg kell várniuk.

A konzolos frissítések is csúsznak, ők csak júniusban kapják meg a legutóbbit, ami PC-n már egy ideje elérhető. Annyit viszont kapnak a játékosok a halasztásért cserébe, hogy a Hopoo Games jelentősen javít az online eszközök tárházán, így kerül bele szerverkereső és közösségileg futtatott szerver is, ami nyilvános és privát meccseknek is otthont ad.

2 komment - szólj hozzá!