Megjelent a Saints Row: The Third - Remastered

Péntek óta kapható a Saints Row: The Third remasterelt változata, ennek apropóján pedig a játék launch trailerét is megkaptuk a készítőktől. Ha kimaradt a Saints Row-sorozat talán legemlékezetesebb darabja, itt a lehetőség, hogy bepótold!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
#8: És ott milyen a teljesítmény? Ugye a Mafia II Definite Edition esetében a konzolport kritikán aluli lett, itt legalább jobb a helyzet?
#8
Imádom, meg is vettem ezt One X-re.
El is felejtettem, mennyire elborult. A játékmenet még mindig kiváló.
#7
#6: Én csíptem Gat karakterét, de amúgy igen, az is taszított a Gat out of Hell-től, hogy nem a saját magunk kreálta karakterrel lehetett lenni. :-(
#6
#5: Számomra szórakoztató volt maga a szuperhősködés, egyedül Gat visszahozása nem tetszett (sztem iszonyat gáz a karakter).

Gat out of Hell-ben ezt tovább fokozták, mivel a komplett sztorit belerakták a trailer-be, maga a játék egy nagy 0.
Ezt megtromfolták azzal, hogy elvették a játékos karakterét és Gat-et tolták az előtérbe...
#5
#4: Fura, mert szerintem a 4. rész borzalmas lett. Ordított róla, hogy csak egy DLC-nek készült a 3. részhez, csak aztán telepakolták a létező összes idegesíytő és irritáló mellékküldetésekkel, amit a 3. részben kb. két alkalom után hagytam is a francba, és csináltak belőle egy 4. részt. :-/ A tényleges, érdemleges sztori max 2 óra volt, és ezt nyújtották el azzal, hogy kötelezően meg kellett csinálni benne minden szart. Nagyon vártam, de nekem hatalmas csalódás lett. Azt azt követő epizóddal, a Saints Row: Gat out of Hell-el már nem is játszottam.
#4
#3: Furcsálltam is, második résztől toltam PC-n, de az elsőről nem is hallottam, hogy kiadták volna.

Számomra a 4. rész az abszolút csúcs, 3.-at elrontotta a zombis rész, 2. még alig volt több egy GTA klónnál, Gat out of Hell meg a sorozat abszolút legalja.
#3
#2: Az elsőnek konkrétan annyira játszhatatlan volt a PC portja, hogy nem is létezett.
#2
Jópofa játék, az első kettő pc-s portja játszhatatlanul rossz és ronda volt, de ezzel el lehetett ökörködni napokig.
#1
Godach anno ígérte, hogy tesz ezzel a résszel egy próbát, gondolom azóta is csak halogatva lett az ügy. Na, most akkor itt a lehetőség. Kalandra fel.