Amerikai toplista: erős áprilist hozott a járvány

Habár a kifutó konzolgeneráció miatt nem kellett volna így lennie, a koronavírus-járvány révén rekorderős áprilist zárt az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint. Látványosan húztak a hardvereladások is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#18: Háhh most nézem, azon van 13 jéték (kép is van, mielőtt megint kitalálnál valamit te kis hazudós :D )
#18
#7: Először amikor röhögtünk a profilon, már akkor megmondtam hogy hgyerek módjára kíváncsi vagyok mikor találod ki, hogy több profilod van. xD
Ez az idő is eljött
#17
#13: élő példája vagy a moderáció bukásának azzal, hogy még mindig nem bannoltak ki innen:D
#16
#15: gond van a memóriájával már, eljárt felette az idő:D
#15
#13: Nem tedtris. O Haslerfan volt mielőtt összevesztetek.
#14
#12: Aww és el se tudtam olvasni. Álmatlanul fogok forgolódni emiatt! xD
#12
Ultimate és a kimoderált üzenet... Semmi meglepő nincs, nem tud kommunikálni normálisan
#9
Bezzeg régen, amikor a Black Death-ben meghalt a bolygón minden harmadik ember, nem ment annyira a gaming mellette. Bár a GTA5 szerintem akkor is benne volt az első 5-ben.
#8
#7: Sony exek közül egyébként kijátszottam a Blodborne 3x, gow, tlou, uc4, spiderman( platina) p5 háromnegyedénél tartok, hzd eleje, még nem húzott be. Szóval tálán formálhatok véleményt az exkluzív címekről. Ha megengeded...;) Ilyen casualba nyomom!
#7
#5: Van ám egy másik psn profilom is septuaginta néven szóval nem igazàn érdekel az ilyen no life trophy vadász emberkék( akiknek nincs családja, közössége online felület nélkül) mit láttak és hogyan élnek vissza a bizalommal amiért barátnak felvettem őket.
Szóval csak nyugodtan köpködj minden egyes cikk alatt hogy nem játszottam ki a sony játékokat. Mert igaz! Nem mindet játszottam ki a kb 850 játék közül ami ps4-emen van. Még... de I Promise, folyamatban! Van időm, nem teljesítmènyre hajtok, főleg nem hogy megfeleljek másoknak hanem ez a szabadidőm. Nem a munkám mint neked.
#6
#5: Ha nem mozogsz nem vesz észre :D
#3
#2: Low quality bait vagy tényleg ennyire gyenge a szövegértésed?
#2
Szép, de nem csodálkozok. A sony exek kapósak.
#1
En is most rendelek +1 SSD-t a vasamba a heten, kell meg hely a kozeljovobeli kedvenc jatekoknak is hamarosan! :D