Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#55
#53: Örülök, hogy te ilyen vagy, bárcsak több ilyen vendégem lett volna! Szerintem pedig nem mondtam, hogy minden a magyarok hibája lenne, nem tudom hogy jött le neked. Mondjuk az Ultra fesztivál után majdnem felmondtak :D az borzalmas volt.
#54
#52: Hát persze, minden a Magyarok hibája..... .Nem lehet veled van a probléma?
#53
#52: Én ha kimegyek,de itthon is ha wellnessezni megyünk soha,de soha nem problémázom,még ha jogos lenne sem,mert kerülöm a vitát,a negatív energiát,utálnék szóvátenni bármit,elfogadó vagyok.Amúgy is szőnyeg alá söprőnek neveznek,mert hiszek benne,hogy a legtöbb "probléma" az életben nem is probléma.Akkor én most ilyen különleges magyarnak érzem magam.:)
#52
#51: A magyarokról alkotott véleményem, ami tapasztalaton alapul viszont tartom.
#51
#50: Mint mondtam, a második pont gyakorlatilag független a futballdrukkerektől. Amit mondtál a népekről valószínűleg igaz, bár én egy külföldi cég saját kempingjében dolgoztam, nem csak vendéglátóztam.
#50
#49: A 2. pont a futballhuligánok minden nációjára vonatkozhat,a világ bármely pontján előfordulhat.
20 éve vendéglátózom nem hiszem,hogy te sokat tudnál segíteni.De én is elmondhatom neked tapasztalatból,hogy nekem Pesten meg a német,amerikai,és leginkább az angol turistákkal volt probléma,a magyar megértette,hogy probléma lesz,ha nem viselkedik szépen.Az angol nem akarta.Nyilván itt azért italozó vendégekről van szó.A skandináv bármennyit ivott mindig jól viselkedett.
#49
#48: Esetleg mielőtt leírsz valami ilyet, olvasd el és értelmezd mit írtam. Egy szóval se volt szó arról, hogy magyar találmány lenne foci miatt verekedni és késelni. De segítek, lebontom pontokba:

1. pont: Marhaság egy sport miatt késelni és verekedni. Sajnos ennek a felfogásához ész is kell, ami úgy látszik soksok focidrukkernek hiányzik.

2. pont: A magyar ember szokása, hogy elbassza a saját élményét, mindenbe beleköt, nem tud ignorálni. Tapasztalatból mondom.

Remélem tudtam segíteni.
#48
A nagy fociszakértőknek felhívnám a figyelmét,hogy a futball huliganizmus nem magyar találmány,és nem magyarok miatt haltak meg Brüsszelben a Heyselben 39-en,Hillsboroughban sem 96-an stb.,nem a magyarok szokták halálra késelni egymást egy-egy meccsen.1-2 pofon elcsattan az oviban,suliban,kocsmában is,nah hát megeshet ez néha a futball pálya környékén is...
#47
#46: A magyarok alatt a vendégeket értem. Németekkel is foglalkoztam és osztrákokkal, ők sokkal inkább a nyugodtabb réteg voltak, az angolokat nagyon nem bírtuk, de a magyar vendégek voltak a legrosszabbak.
#46
#45: Turizmus.
#45
#44: Most a vendéglátásról beszélsz?
#44
#43: Én a helyiekkel való tapasztalatomat tudom elmondani. Volt pár paraszt, de mivel mindenki ott az üzletre megy kötelező jófejnek lenned a vendéggel. De a magyarok!
Jézusom..
#43
#41: Az nem tudás, hanem népszerűség, amit a Fergie érának köszönhetnek.

#42.: Tipikus suttyók. Ezen azért meglepődtem, mivel szláv országokban jellemző inkább a hasonló magatartás. Remélem elkapták és a fogdában megkezelték őket.
#42
#32: Mert ugye sokkal intelligensebb egyszerűen beléjük kötni, mint nem egyszerűen felfogni hogy teljesen értelmetlen. Látod ez a baj a magyar néppel (10 év turisztikai tapasztalat), beleköpnek a saját élményükbe miközben teljesen semmi dolgokon idegeskednek.
Nem lett volna sokkal jobb nem kötekedni csak simán meginni azt a kurva sort es leszarni?
#41
#40: Igen vannak gondok,de ami magas szinten jól működik az a pénzszerzés,jó szponzori üzleteket kötve.
Remélem a játékban és csapatépítésben is elindult most valami,sok idő után talán most jó útra lépnek.
#40
#33: Azért azt tisztázzuk, hogy nem az államnak tartoznak közüzemi díjak formájában, vagy bankoknak, hanem magánszemélyeknek, konzorciumoknak, akik befektették a pénzt. Ha közüzemi tartozásuk lenne, már rég lehúzhatták volna a rolót.

#37.: Nem értem, hogy ennyi év után, hogy tudsz meglepődni egy inkompetens hülye döntésen Man utd-nél, az utóbbi évek a sorozatos rossz döntésekről szólnak. Ez is egy ilyen.
#39
#18: és ezzel mi is a baj? ez woke ultra liberális baromság hogy mai modern "erkölcsi"( gyak 100 százalékban keresztény eredetű) mércével értékelnek sok százéves folyamatokat és eseményeket.
keresztény
#38
#37: Még annyival kiegészíteném,ha a Unitednél pénzügyi gondok vannak akkor,a többi csapatnál főleg annak kell lenni,vagy már csőd!De erről szó nincs sehol,főleg az első osztályú bajnokságoknál.
#37
#36: The guardian a magyar Blikk kb...
Én 20 éve vagyok United drukker a csapatot napi szinte követem,ez idő alatt mindig is adósságot görgettek maguk előtt ami 200-450 millió közöttre tehető.Valamikor csökken valamikor meg nő,de ezen számok közt ingáznak állandóan!Ahogy a többi nagy bajnokságok sztár csapatainak is vannak adósságai.
Az,hogy nincs pénz,az egyáltalán nem igaz.A 18/19 szezonban rekord bevételük volt 627 millió fontos,csak a Real 667 és Barcelona előzte meg őket 740 ez évre is 500 felett tippelnek,még a vírushelyzet miatt is.
Ha nem lenne pénz nem tudnának minden évben 100-150 milliókat költeni játékosokra.Ahogy a mostani nyárra is be van ígérve.
Az elmúlt évek többszörös Bajnokok Ligája kihagyás ellenére is verik bevételbe a rendszer BL részvevő B.München,PSG,Az összes Olasz és Angol csapatot.
A klubb anyagilag stabil lábakon áll,az Adidas és Chevrolet minden évben rekord összeget fizet,mint mez és mezszponzor.
Az,hogy miért perelték be a Segat azt,nem tudom,de biztos nem a pénz miatt ez 100%.
Nem hiszem,hogy oltári nagy összeget húznának le róluk,abból max kifizetnek 1 játékosuk 1 éves bérét és 25 fős a keret.
Kb krízis helyzetnek kellene lenni,hogy 5-10 milliókért pereskedjenek.
Itt más dolog van,nem pénz.
#36
Nem mellesleg a The Guardian mást is írt mostanság?

"A The Guardian beszámolója szerint a patinás angol csapat anyagi helyzete sokat romlott az elmúlt egy évben. A 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó időszakban a United nettó adóssága 127,4 millió fontról 429,1 millióra növekedett."

Szóval itt nem a logóval van a bajuk hanem a pénzhiánnyal.