Belsőnézetes móddal bővül a Cloudpunk

  • Írta: gorien
  • 2020. május 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ha valamit eltalált a Cloudpunk, akkor az a hangulat és a látvány. Nivalis cyberpunk városát hamarosan új szemszögből csodálhatjuk meg: az Ion Lands azon dolgozik, hogy belsőnézetes módra is válthassunk a játék gyalogos szegmensei alatt.

A cyberpunk játékok között a Cloudpunk egy egyedi ötlettel rukkolt elő: a robotok és emberek lakta városrengetegben egyszerű futárnak teszi meg a játékost. Habár a játék története nem túl hosszú, a világ atmoszféráját sikerült eltalálni, és látványban kifejezetten erős alkotás ez. A voxelizált világot ráadásul hamarosan új perspektívából szemlélhetjük, az Ion Lands ugyanis egy belsőnézetes mód implementálásán dolgozik.

A fejlesztőcsapat vezetője, Marko Dieckmann a minap posztolt Twitterre egy videót, miként is festenek belső nézetből azok a szegmensek, amikor a főszereplővel gyalogosan közlekedünk Nivalis városában. Amint megérkezik a frissítés, bármikor válthatunk a két szemszög között. A belsőnézetes vezetés viszont még odébb van, a fejlesztők ugyanis nem szeretnék, ha csak lebegnénk a légi autópályákon, előbb egy műszerfalat kell készíteniük, hogy legyen, ami keretezze a képet.

A Cloudpunk egyelőre PC-re jelent meg, de a jövőben Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is kiadják.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...