Call of Duty: WWII-t kapnak a PS Plus-előfizetők

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 25.
  • Akció
Link másolása
A Sony rendhagyó módon már most leleplezte a PlayStation Plus következő havi felhozatalának egyik ajándékát, a Call of Duty: WWII-t ráadásul már holnaptól letölthetik a játékosok.

Stílszerűen az amerikai Memorial Day napján jelentette be a Sony, hogy a PlayStation Plus következő havi felhozatalában a Sledgehammer fejlesztette Call of Duty: WWII is helyet kapott. Az FPS letöltésével nem is kell megvárnunk a júniust, rendhagyó módon már holnaptól hozzáférhetünk.

A cég a hét folyamán - a korábbiak alapján valószínűleg szerda este - fogja elárulni, hogy mit kapnak még ezen kívül ajándékba a prémiumszolgáltatásának előfizetői. Egyes pletykák szerint a Marvel's Spider-Man lehet a másik meglepetés, de itt a forrás meglehetősen bizonytalan, ne vegyétek készpénznek a dolgot.

38.
38.
kryszisz
#36: Én meg pont ezért várom már mocskosul, hogy tudjak végre venni gépet (spoiler: nem most lesz sajnos-.-). Megtanultam már (so-so) kontrollerrel játszani fps-t, majdnem meg is szerettem, de minden nem hedi után elszidom a kurva eget is, hogy "bakker, egérrel ez hedi lett volna:D mondjuk eddig talán egy jatékra se mondtam, hogy sokkal-sokkal nehezebb kontival, mint egér+bill kombóval, de az Eternal végigjátszása alatt szerintem többször akartam beleállítani a kontit a TV-be mint nem. Mert ugye a legtöbb FPS-ben abszolválható az általad említett megfontolt, óvatos stílus, de itt ez nem opció ugye. Eddig nem sok hasznát vettem a Nacon Revolution Pro hátsó gombjainak, na, ezt azok nélkül szerintem végig se tudtam volna vinni. Vagy már nem lenne TV-m:D viszont az a kontim meghalt, és egy hátsó gomb nélküli lett helyette, úgyhogy a DLC-ket szerintem passzolom is, hiába tartom közel tökéletesnek a játékot:) na de majd PC-n:D
37.
37.
crytek
#35: Normalon vannak minden játékot úgy tolok. Ha tetszik kap több végigjátszást minden nehézségen.
36.
36.
FrankBlack
#34: Ezzel én is így vagyok. Én is azért szerettem meg nagyon kontrollerrel játszani minden shooter játékot, mert ott nem reflexből mennek a headshot-ok, és nem úgy rohangálok, mint egy mérgezett egér. Kontrollerrel ugyanis ahhoz képest lassú, és béna vagyok, ezért megfontoltabban, óvatosabban megyek. Nehezebb is így minden játék, de sokkal jobban élvezem, mint amikor egérrel egy bepörgött Speedy Gonzales voltam.
35.
35.
#31: Még az is kérdés, hogy milyen nehézségen vannak ezek a számok, mert azért egy veteran, néhol hardened, egyszerúen a miatt hogy ha túl sokat kint akarsz rohangálni, teszem azt előrerohanni 1 lövéssel agyonlőnek, az tuti megnyújtja az időt.
34.
34.
godach
#29: Hát nem tudom. Nem álltam neki gyűjtögetni, de pont azért kezdtem el megszeretni konzolon fps-t játszani, mert ott nem reflexből lövöldözök. Akaratlanul, teljesen máshogy (megfontoltabban, körültekintően) játszom mint egérrel.
Itt nincs kapáslövés viszont nagyobb figyelmet igényel a játék ezáltal hosszabb játékidőt teszek bele.
33.
33.
crytek
#32: Ezekkel sosem értettem egyet. Mert ezek csak számok amik 100% hogy ha 5millió embert nézünk nem lesz 2 db se aki ugyanannyi idő alatt tolja le ugyanazt.
Eleve ezek az idők sokkal rövidebben lettek volna ha elnyomom az átvezetőket.
Sok apró játéknak úgy ugrok neki előtte beírom YT-ra walktrough és nézem milyen hosszú a videó De mindig beszopom velük mert ezek a gametimeok már min 2-3 végigjátszás után vannak amikor már mindent tud az emberke :)
32.
32.
Ooorky
#31: Ha már úgyis méred beküldhetnéd ide:

https://howlongtobeat.com/
31.
31.
crytek
#29: Stoperrel mért idők (az én időim)

Cod 1 (5 óra 21 perc)
Cod 2 (5 óra 36 perc)
Call of Duty 4 (4 óra 1 perc)
Call of Duty World At War (4 óra 10 perc)
Call of Duty Black Ops (4 óra 47 perc)
Call od Duty Black Ops 2 (5 óra 24 perc)
Call of Duty Ghost (5 óra)
Call of Duty Adcanced Warfare (xbox 360) [5 óra 40 perc] (pc nyilván rövidebb az egeres célzás miatt)
Call of Duty MW2 (3 óra 56 perc)
Call of Duty MW3 ( 4 óra 8 perc)

Battlefield 3 (4 óra 36 perc)
30.
30.
crytek
#29: Nincs 5 óra sem a kampánya. Rohadt rövid mindegyik singleje és ez a Battlefieldekre is igaz
29.
29.
#10: 12-14 óra? Csak akkor lesz ennyi, ha közben ebédelsz vagy úgy mész, hogy minden pályán 10 percig nézegeted a környéket vagy hasonló, e nélkül simán véget ér az 6-7 óra alatt. COD-ból csak az első részek voltak ilyen hosszúak. Most tolom a cod 2-t, hát az hosszú, mert rohadt nehéz előrehaladni, süvítenek a golyók, kimész-meghalsz, rambózás se opció, csak a házakban, így az lesz kb 12 óra.
20.
20.
koviprog
Valakinek seikerült elindítani ma az előtöltést?
19.
19.
Falcon
X box ebböl a szrmpontbol sokkal rosszabb sajna
18.
18.
Macifasz
#10: A BF1 kampánya nekem is nagyon tetszett, többször végig is játszottam, de a BFV szerintem nagyon nagy nulla volt, kétszer kezdtem el, de egyszer se jutottam a végére, annyira nem tudott beszippantani. Ellenben ez a WWII nagyon bejött, végig mocsok mód élveztem. Pl. a vonatos rész, vagy a Párizsi, lopakodós küldi, ami szokatlan volt egy CoD-tól de szerintem működött.
17.
17.
Yanez
#10: A BF1 eléggé tetszett, de most kissé megijesztettél. No de mivel nincs nagy választék a témában, egy próbát megér, főleg, hogy grátisz van. Aztán vagy törlöm 1-2 óra után, vagy nem teszem le a stáblistáig.
13.
13.
r3dman
A sok ingyenélő dedós most örülhet,hogy kárpótolva lettek a farming után de még most is van egy-két elégedetlen fikázó akiknek semmi nem jó.Nem is értem az ilyen embereket inkább csak kinevetem őket.
11.
11.
cyberstaker
Ezzel a húzással egy kicsit sikerült enyhíteniük az e havi fake kínálatának köszönhető űrt, és csalódottság érzetet. Dying Light helyett farm simulator (ami szó szerint 1 forintot nem ér) :D
10.
10.
godach
#9: Úgy emlékszem, valami 12-14 óra volt, nem a legkönnyebb fokozaton. Igazából volt pár jó jelenet benne, de nem igazán élveztem. Mindig jobban tetszettek a CoD kampányok, de az utolsó két BF (1-5) szerintem viszi a prímet.
Majd látod, nem gáz annyira amúgy de nekem már most nem rémlik egy pálya sem belőle, pedig nemrég toltam végig.
9.
9.
Yanez
A WII kampánya jó lesz egy kitolásra, mint nemrég a BF1. Mellesleg nem mondanátok meg kb milyen hosszú a cod ezen epizódjának a szinglije? Egyébként pedig ütős a kínálat! Így kell ezt csinálni járvány idején!
7.
7.
Sandic1994
#6: * nem deluxe upgrade, hanem season pass
6.
6.
Sandic1994
A WWII-t már nem tudom mióta meg akartam venni, csak vártam, hogy a deluxe kiadás emberi áron legyen a multis mapok miatt. De így még jobb, majd a deluxe upgradet megveszem valamikor akcióban.
4.
4.
JinjeR
Az Igen!! :-O Ez szép gesztus! nem tudom hogy ki nem vette még meg a Pókembert de az most nagyon boldog lesz! :) És nem mellesleg a WWII is nagyon jó.
3.
3.
kamgecam
Mindkét játék megvan de ez elég pofás! Főleg ha a pókfej igaz. Egyik legjobb ps ex. :)
2.
2.
DarkLord
Én az NBA 2K20-ra tenném a voksot a másik játéknál. 1500 ft volt 1 hétig, lehúztak vele mindenkit, akit érdekelt még és nem volt meg neki, majd most odaadják a népnek Hogy fog örülni neki mindenki címen :D. Meg 4 éve volt utoljára kosaras játék ajándékba. De amúgy szerintem most 3 játék lesz, mert 10 éves jubileum is van.
1.
1.
Ooorky
Single-t kipörgetem legkönnyebb fokozaton, talán végig tudom vinni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...