Call of Duty: WWII-t kapnak a PS Plus-előfizetők

A Sony rendhagyó módon már most leleplezte a PlayStation Plus következő havi felhozatalának egyik ajándékát, a Call of Duty: WWII-t ráadásul már holnaptól letölthetik a játékosok.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#38
#36: Én meg pont ezért várom már mocskosul, hogy tudjak végre venni gépet (spoiler: nem most lesz sajnos-.-). Megtanultam már (so-so) kontrollerrel játszani fps-t, majdnem meg is szerettem, de minden nem hedi után elszidom a kurva eget is, hogy "bakker, egérrel ez hedi lett volna:D mondjuk eddig talán egy jatékra se mondtam, hogy sokkal-sokkal nehezebb kontival, mint egér+bill kombóval, de az Eternal végigjátszása alatt szerintem többször akartam beleállítani a kontit a TV-be mint nem. Mert ugye a legtöbb FPS-ben abszolválható az általad említett megfontolt, óvatos stílus, de itt ez nem opció ugye. Eddig nem sok hasznát vettem a Nacon Revolution Pro hátsó gombjainak, na, ezt azok nélkül szerintem végig se tudtam volna vinni. Vagy már nem lenne TV-m:D viszont az a kontim meghalt, és egy hátsó gomb nélküli lett helyette, úgyhogy a DLC-ket szerintem passzolom is, hiába tartom közel tökéletesnek a játékot:) na de majd PC-n:D
#37
#35: Normalon vannak minden játékot úgy tolok. Ha tetszik kap több végigjátszást minden nehézségen.
#36
#34: Ezzel én is így vagyok. Én is azért szerettem meg nagyon kontrollerrel játszani minden shooter játékot, mert ott nem reflexből mennek a headshot-ok, és nem úgy rohangálok, mint egy mérgezett egér. Kontrollerrel ugyanis ahhoz képest lassú, és béna vagyok, ezért megfontoltabban, óvatosabban megyek. Nehezebb is így minden játék, de sokkal jobban élvezem, mint amikor egérrel egy bepörgött Speedy Gonzales voltam.
#35
#31: Még az is kérdés, hogy milyen nehézségen vannak ezek a számok, mert azért egy veteran, néhol hardened, egyszerúen a miatt hogy ha túl sokat kint akarsz rohangálni, teszem azt előrerohanni 1 lövéssel agyonlőnek, az tuti megnyújtja az időt.
#34
#29: Hát nem tudom. Nem álltam neki gyűjtögetni, de pont azért kezdtem el megszeretni konzolon fps-t játszani, mert ott nem reflexből lövöldözök. Akaratlanul, teljesen máshogy (megfontoltabban, körültekintően) játszom mint egérrel.
Itt nincs kapáslövés viszont nagyobb figyelmet igényel a játék ezáltal hosszabb játékidőt teszek bele.
#33
#32: Ezekkel sosem értettem egyet. Mert ezek csak számok amik 100% hogy ha 5millió embert nézünk nem lesz 2 db se aki ugyanannyi idő alatt tolja le ugyanazt.
Eleve ezek az idők sokkal rövidebben lettek volna ha elnyomom az átvezetőket.
Sok apró játéknak úgy ugrok neki előtte beírom YT-ra walktrough és nézem milyen hosszú a videó De mindig beszopom velük mert ezek a gametimeok már min 2-3 végigjátszás után vannak amikor már mindent tud az emberke :)
#32
#31: Ha már úgyis méred beküldhetnéd ide:

https://howlongtobeat.com/
#31
#29: Stoperrel mért idők (az én időim)

Cod 1 (5 óra 21 perc)
Cod 2 (5 óra 36 perc)
Call of Duty 4 (4 óra 1 perc)
Call of Duty World At War (4 óra 10 perc)
Call of Duty Black Ops (4 óra 47 perc)
Call od Duty Black Ops 2 (5 óra 24 perc)
Call of Duty Ghost (5 óra)
Call of Duty Adcanced Warfare (xbox 360) [5 óra 40 perc] (pc nyilván rövidebb az egeres célzás miatt)
Call of Duty MW2 (3 óra 56 perc)
Call of Duty MW3 ( 4 óra 8 perc)

Battlefield 3 (4 óra 36 perc)
#30
#29: Nincs 5 óra sem a kampánya. Rohadt rövid mindegyik singleje és ez a Battlefieldekre is igaz
#29
#10: 12-14 óra? Csak akkor lesz ennyi, ha közben ebédelsz vagy úgy mész, hogy minden pályán 10 percig nézegeted a környéket vagy hasonló, e nélkül simán véget ér az 6-7 óra alatt. COD-ból csak az első részek voltak ilyen hosszúak. Most tolom a cod 2-t, hát az hosszú, mert rohadt nehéz előrehaladni, süvítenek a golyók, kimész-meghalsz, rambózás se opció, csak a házakban, így az lesz kb 12 óra.
#28
#27
#26: Irigy vagy mert neki meg Cryteknek van esze, és most már nekem is.
Majd rájössz te is hogy ez a helyes út és csatlakozol az igazak körébe.
#26
#24: Hány akkal bándölözöl, hülyegyerek?! Van-e legalább 2? Mert 2 akkal már 60 centet is lehet nyerni bándölönként. 0-ra óvodás koromban hoztam ki a nyalókás tetkót...
#25
#24: Fú de jó vagy
#24
#16: De béndzsa vagy, én bundle-s játékok eladásából kihozom azt is 0-ra.
#23
#16: Elégge "kritekert" (badumm tss) gondolkodásod lett. :)

Na de olcsó k*rvának nem nézi az ember a fogát... Azt mondják...
#22
#18: Nem hangzik rosszul, a végén meg kiprobalom. Black Ops 2 óta nem jatszottam coddal.
#21
*sikerült
#20
Valakinek seikerült elindítani ma az előtöltést?
#19
X box ebböl a szrmpontbol sokkal rosszabb sajna