The Last of Us: Part II - szerdán State of Play

A Ghost of Tsushimához hasonlóan a The Last of Us: Part II is kap egy saját State of Play-epizódot, szerda este jó 20 percen át ismerkedhetünk majd a Naughty Dog várva-várt játékával.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#64
Elvileg tegnap elkezdődött a Days of play 2020.
Május 25-től csak a boltokban van akció Június 8-ig,Június 3-án pedig elkezdődik a Ps store-ban is ott azt hiszem Június 17-ig tart.
Ha esetleg valakit érdekelne.
#63
#62: Vételének hiànyán
#62
#61: A becsületgyilkosságon, nők nem emberszámba vételén na meg a nyilvános kivégzéseken kívül.
#61
#60: Azok a szubhumán fanatikusok mit tolerálnak?
#60
#58: Ja, több helyen is betíltották, mert nem tolerálják a buzeránssságot. Én azért reménykedem, hogy nem tolják benne fullra ezt a gender f@szságot, mert vártam ezt a játékot. Most már óvatos vagyok vele.
#59
#58: Nem is csoda. Amibe csak sunnyogni, szúrni meg lootolni kell, az ott nem menő.
#58
Ezt a játékot betiltották egyes muzulmán országok.
#57
#53: Szerencsére itt vagyok én, a Sony tábor fekete báránya aki megmondja a keresetlent exekről is aztán van hogy a torkomnak ugranak olyan szöveggel hogy nem is jatszottam xy-t meg PSen sincs hiszen akkor biztos nem mondanék ilyen eretnek dolgokat.
#56
#53: hogy sok esetben nem lehet
Miért nem áll már át ez az oldal is a Disqus-ra?
Évek óta könyörögnek az emberek egy szerkesztés funkcióért, de még az sincs.
#55
#53: Szerintem aki teheti megvesz magának minden platformot vagy legalábbis többet, és azzal játszik, amivel és amelyiken akar. Közbe kényelmesen hátradől, és egy limonádét kortyolgatva nézi, ahogy a vérpistikék egymást tépik, és saját igazukat bizonygatják.
#54
#52: Doom is szar. Abban mész oszt lősz... :) Autós játékok meg no comment... Egy kurva kormányt tekersz jobbra-balra... Nagy ügy... C64-es Test Drive is tudta.
#53
Nekem az az egyetlen bajom a PS tulajokkal, hogy nem sok esetben nem lehet normális vitát folytatni velük egy PS exkluzív játékról.
Az a baj velük, hogy részben az exkluzívok miatt vettek konzolt és ezekbe a játékokba foggal-körömmel kapaszkodnak, hogy ez a játék igenis jó, olyan nem létezik, hogy rossz legyen.
Egyszerű a dolog: évente megjelenik kb. 3-4 olyan exkluzív vagy még ennyi sem, amire azt lehet mondani, hogy megérte megvenni a konzolt.
Részben ezért kapaszkodnak abba a PS tulajok, hogy márpedig ez egy jó játék vagy az lesz, mert ha ezt a néhány címet is eldobná magától, akkor nem sok értelme lenne konzolt venni.
Sajnos az összes platform közül a PS tábor a legrosszabb.
Ha valaki rosszat mer mondani az exkluzívról, képesek szétszedni őt a többiek, mert azt hiszik az ilyen emberek, hogy ők mások felett állnak azzal, hogy ők olyan címet birtokolnak, amit más platformon senki sem.
A PS játékok sem jobbak bármel,yik ugyanolyan jól sikerült multiplatform vagy XBox only címnél, csak ők ezt nem tudják vagy nem akarják tudomásul venni.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
#52
#49: Akkor minden fps is ilyen, a sunnyog helyett rohan van, a szúr helyett meg többnyire lő :D
#51
Számomra egyértelmű volt, hogy a mostani játékfelhozatalból ezt és PC-re GOG-on a CP2077-et elő kell rendelnem. Ritkán rendelek elő játékot, de ennél a két játéknál nem sokat agyaltam a dolgon, eddig minkét cég játékai számomra tökéletesek voltak, szóval megérdemlik, hogy úgymond vakon befizessek rájuk.
#50
#45: Szépen összefoglaltad!
#49
Csodás bemutató lessz, sunnyog, szúr, loot. Ennyi. Pffjj
#48
Ez az internet valtozata Newton harmadik torvenyere: a media produktumra hato hype eseten, egyezo nagysagu, azonos hatasvonalu ellenhype jon letre. Lasd meg: Witcher 3, Rick and Morty vagy Christoper Nolan.
#46
#9: De baromira fárasztó. Egy egyezményes alapon az évtized EGYIK legjobb játékának kikiáltott játékánál folyamatosan azon értetlenkedni, hogy egyeseknek mitől olyan nagyszerű, mikor kismillióan leírták kismilliószor, hogy mitől, az szimpla kötekedés...
#45
#18: A Mass Effect rossz példa, mert ami ott van csapatépítés, az itt nincs jelen. Sőt. Nincs is klasszikus értelemben vett csapatépítés benne. A gunfight hasonlatok se túl helytállóak, mert mind a Max Payne széria, mind a Spec Ops: The Line akciójátékok, míg a The Last of Us inkább egy túlélő horror féleség, ami ráadásul okos is, mert az emberi ellenfelek taktikusak, ha elfogod őket, de túl sokat pöcsölsz, simán kiszabadulnak a fogásodból és újra rád támadnak, vagy kiáltanak a társaiknak segítségért. Részletesnek pedig igen részletes. Egy játéknál - legalább is nálam - nem csak abból áll egy részletesség, hogy mennyi minden zúzható benne. Mert a Stranglehold kb. csak annyi, egy agyatlan akciózúzda, nem több. Annak mondjuk piszok jó. :-D A dráma része pedig drámai, csak nem úgy, mint a Walking Dead játékoknak, amiknél a te kezedben van a döntés, míg itt egy előre megírt úton haladsz végig, nulla beleszólással a sztori alakulásába. Viszont mindezek ellenére rengeteg drámai dolog történik benne, elég ha csak a nyitó jelenetet említem Joel lányának halálával. A karakterfejlődés pedig szintén remekül van benne végigvezetve. Joel, a nyitó jelenet után egy megfáradt ember lett, Ellie pedig egy nagyszájú tini...nem is kedvelték egymást...és ez remekül van bemutatva, hogy az állandó beszólogatás, csipkelődés után, hogy jutnak el odáig, hogy Joel rábízza az életét, amikor először puskát ad neki. És innentől kezdve, a kezdeti ellenszenv köztük fokozatosan elhal, a lehurrogásból tanácsok lesznek, a visszafeleselésekből meghallgatás és átgondolás, ezek pedig a játék végére szeretetté nőnek. Joel ennek hatására idővel lányaként tekint Ellie-re (a végén lévő döntése ezt csak megerősíti), és Ellie is elfogadja őt kvázi apjának. Ez szintén a záró jelenetben csúcsosodik ki, amikor látni rajta, hogy tudja, hogy Joel hazudik neki, de elfogadja, de az én kedvencem a kis, elhagyatott házban zajló jelenet, amikor Ellie elszökik Joeltől, Joel utánamegy, és ami ott, a ház szobájában lezajlik köztük párbeszéd...na, abban van minden, dramaturgia, kémia, minden. Plusz a színészek is remekelnek végig. Persze nem vagyunk egyformák, nekem hatalmas kedvencem lett, nagyon várom nagyon a 2. részt, és éppen ezért nem olvastam el a spoilereket valamint nem hallgatok és megvetem azokat, akik nemcsak,hogy elolvasták, de utána még szánt szándékkal el is szúrják mások szórakozását azzal, hogy elmondják, mit olvastak.