Brit toplista: megállíthatatlan az Animal Crossing

  • Írta: szlav
  • 2020. május 26.
  • Toplista
Link másolása
Ezúttal sem történt trónfosztás az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistáján. Csupán két új cím került fel az első tíz cím közé, de sem a Maneater, sem pedig a Saints Row: The Third - Remastered nem jutott fel a pódiumra.

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött, így nem meglepő az sem, hogy egy új érkező sem tudta kirobbantani az első helyről az Animal Crossing: New Horizonst. A Tripwire Interactive és a Deep Silver cápaszimulátora, a Maneater a tízes toplista hatodik helyére tudott felúszni, míg a Saints Row: The Third felújított változata egyel mögötte, a hetedik pozícióban landolt.

Érdemes megfigyelni, hogy a listán mennyire kiválóan teljesítenek a Nintendo Switch játékai: az Animal Crossing mögött szorosan ott figyel az újnak semmiképp sem mondható Mario Kart 8 Deluxe, jól fogyott a Minecraft Switch-változata, és még a Luigi's Mansion 3 is befért a legjobbak közé.

Valószínű, hogy a jövőheti listán is akad majd pár új Switch-cím, hiszen napokban érkezik a Xenoblade Chonicles: Definitive Edition, és ellátogat a hibridkonzolra a BioShock Collection és a Borderlands Legendary Collection is.

  1. Animal Crossing: New Horizons
  2. Mario Kart 8 Deluxe
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. Grand Theft Auto V
  5. FIFA 20
  6. Maneater
  7. Saints Row: The Third - Remastered
  8. Minecraft (Switch)
  9. Star Wars Jedi: Fallen Order
  10. Luigi's Mansion 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...