The Last of Us: Part II - néhány helyen betiltották

Várható volt, hogy a Sony egyik legjobban várt exkluzív címe explicit tartalma miatt nem lesz a világ minden táján tárt karokkal fogadott vendég. Most azonban az is kiderült, hogy néhány országban konkrétan tiltólistára helyezték.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#220
#219: egyetértek ezzel. Mégis úgy gondolom hogy a BoldogAsszony Anya hite mentheti meg a magyarokat végső nihilizmustól, a jelenkori hatalmi rendszertől. Élj Szeress Megbocsáss, enél több nem kell.
#219
#199: Azzal egyetértek veled hogy amikor az egyház magát fölébe helyezte Istennek abból mindig katasztrófa lett. Kritikusan szemlélem a saját egyházamat is. Maradjunk ennyiben.:) Viszont fontos az útkeresés ami látszik a hozzáállásodból és ez nagy dolog ebben a szekularizált fogyasztói társadalomban mert az emberek 90%-a inkább közömbös és ösztönszerűen él valóságának peremén. A lényeg hogy először embernek kell lenni hogy egyáltalán valaki megértse Jézust és megérintődjön tőle.
#218
#217: az teljesen jó.
#217
#216: Nekem megvan az életcélom, az hogy jól szórakozzak és a többi nem érdekel.
#216
#215: erre itt kommentban válaszoljak?:D neked kell megtalálnia sajátodét. De a vágyak tudatos megélése nélkül, avagy elfojtásával csak egy önmagába visszatérő szenvedéslét alakul ki. Középen viszont van egy út.
#215
#212: Akkor mi más értelme van az életnek?
#214
#213: igen::D
#212
#208: na azért a hedonizmus sem megoldás, nem kilengeni a másik irányba:)
#211
#210: kb :D
#210
#209: Bîborosokon annyi arany meg drágakő van a rapsztár bazári fekák megirigyelnék
#208
#206: Ezért kell az exhentai.org-ra járni a templomok helyett.
#207
#202: ott a pont. A tiszta, szeretteljes férfi-női egyesülést bűnnek bélyegezni vagy csupán házastársi kötelekék közé szoríttatni pedig a legnagyobb manipuláció és gonoszságok közé tartozik.
#206
#205: ez is igaz. Pedig a jó és működő rendszereket át lehet emelni. Csak itt most hit és hitrendszerekről volt szó, a gazdasági aspektus kicsit off..
Mondok egy példát: képzeljétek el, hogy itt és most, az összes keresztény templomban Magyarországon keresztre húzott Jézus helyett egy álló, szeretteljes, magasztos figura vár nyitott karokkal, nyitott szívcsakrával ha úgy tetszik, és a freskók meg a hangulat nem szenvedést emeli ki hanem az örömöt, játékos jó értelben vett gyermeki lényt meg a megbocsátást. Ez mennyire más energetikát teremt már a lényünkben, környezetünkben, na meg az egész kollektív tudatban? Hatalmas hatása van. A szenvedésból áttérni az örömbe mindig egyfajta gyógyulás. Ha az örömre kapcsolódnának az emberek az szenvedés helyett az seperc alatt hatalmas változásokat tud beindítani az emberekben, a kollektív tudat működése által. De nem akarom jobban részletezni, szerintem értitek miről van szó.
#205
#204: Persze hogy nem.De azt meg lehet nézni, mi volt a jó, és 2020-ban kivitelezhető-e vagy nem.Mert most még gondolni sem szabad rá, esetleg voltak -e jó dolgok benne.
#204
#203: nyilván semmi sem fekete- fehér. Gazdasági csoda fajelmélettel. ha zsidó lélek lettél volna akkor, nem igazán tetszett volna gazdasági része:)
#203
#199: "Az olyan hitrendszerek mint az említettek, és szívmentes ideológiák minta kommunizmus és nácizmus, szintén ez a kategória. "

Úgy gondolom mindenből tanulni lehet.Pl nácizmus.Azért azt senki nem vitatja, az emberiség történetének legnagyobb gazdasági válságánál, vesztes háború után 10 év alatt a legerősebb nemzet lett a földön Németország.Valami azért csak működött.Ha mindent ignorálunk ami nekünk nem tetszik, mehetünk vissza a dzsungelbe.
#202
#200: Kreténnek is rövidíthetjük.
Mindenesetre az egyházzal megszületett az a középkor élni bűn, a nemiség gyalázat, enni pedig nincs mit.
#201
#187: ez nagyon igaz!