Mafia II: Definitive Edition - hogy teljesít konzolon?

Pár napja már tudjuk, hogy az újradolgozott Mafia-részek közül a legtöbb figyelmet az első rész élvezi, azonban némi ráncfelvarráson a második rész is átesett, így adja magát a kérdés: hogy néz ki a páciens a műtét után?
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
Optimalizálás terén valamit nagyon elkúrhattak ha egy ilyen régi játék még a 60 fpst sem tudja ráadásul alig lehet a régitől megkülönböztetni.....

Ezt kár volt így kiadni felpofozták a szart magyarul....
#12
Nem értem, miért nem képes a 4K-ra 60fps-el az Xbox One X, mikor az a teljesítmény PC-n a leggyengébb Rtx kártyával is simán megvan. És itt nem feltétlenül arra célzok, hogy a PC ilyen meg olyan szuper, inkább azon gyanakszom nincs-e valami egyéb gubanc is a konzolos verziók beállításával/optimalizásával, amiért még az X sem tud elbírni vele.
#11
Még jó, hogy lehet kapni!
#10
Nagyon jó felújítás lett, a konzolosoknak meg szokás szerint jár a kompromisszum. Milyen szomorú..
#9
#2: A régi verzió összes hibája benne van PC-n, de amúgy a benchmark is bugged, mert mindig (nem vicc) 500 FPS - en megy, kivéve, amikor robbanás van és akkor 333. Csak mondom, a TV játékos kollégáknak. Annyi a gépigénye, mint a réginek és a pro Hangar 13 megoldotta nektek használt kereskedőknek 20 fps+re. Hol itt a gond?
#8
#5: Ha megnyugtat én is leírtam az aggodalmam. :) Minimális időt fordítottak a definitive edition-re. A játék hangulata még mindig nagyon adja, bár mint kiderült az összes jó emlékem a 2.reszbol az elsőben volt. :D Csodálkoznék hogy ha ez a csapat jól összepakolna az első részt.
#6
#1: Kicsit off kérdés, de ezt honnan tudjátok? Lehet valahol nézni játék közben az FPS-t PS4-en, vagy szemre saccoltok?
#5
Bezzeg amikor a Mafia remake cikk alatt meg mertem kérdezni, hogy amúgy a nagy örömködés mellett miért nincs senkiben sem némi szkepticizmus a csapat eddigi munkássága miatt, akkor megkaptam, hogy "aZitTmoStseNkitsEerDeKeLezaMaFia!!!" Hátoké..
#4
Amúgy sem rendelek elő,így ezen hír nélkül is megvártam volna a teszteket az első remake-jéről,és így aztán csak megerősített ez is.Hátha jó lesz.
#3
Sajnos még mindig sok a kókler csapat és 2020-at írunk.
#2
Állítólag pc-n is vannak gondok bőven. Én töröltem is a picsába, marad az eredeti inkább+reshade. A Mafia 3 meg felfrissült a definitive edition-re, és most rosszabb, mint volt. Pedig azt hittem az annál rosszabb már nem lehet, de lehet... Már én sem bízom az 1 remake-ben :(