Második világháborús folytatást kap a Toy Soldiers

  • Írta: szlav
  • 2020. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Normandiától Sztálingrádon át, egészen a Csendes-óceánig masíroznak majd a játékkatonák a Toy Soldiers 2: Finest Hourban. A jópofa tower defense-játék két mellékág után hamarosan teljes értékű folytatást kap.

A Toy Soldiers tíz évvel ezelőtt jelent meg Xbox 360-on az Xbox Live Arcade felhozatalában, azóta pedig két mellékágat élt meg: 2011-ben a Toy Soldiers: Cold War a hidegháborúba vitte a játékkatonákat, a 2015-ös Toy Soldiers: War Chest pedig egy kisgyerek hálószobájában élesztette újra az akciófigurákat. Teljes értékű folytatást sosem kapott az első világháborús tower defense-játék - egészen mostanáig.

A Signal Studios fellőtte a Toy Soldiers 2: Finest Hour hivatalos weboldalát, így megtudhattuk, hogy a készülőben lévő második rész az első világháborús köntöst lecseréli a második világégés körítésére. Amerikai, brit, német, szovjet és japán játékkatonák eshetnek majd egymásnak a korhoz illő modellasztalokon, földi, vízi és légi csatákban egyaránt. További jó hír, hogy a játék kap egy saját pályakészítőt is, amelyben akár saját minijátékokat is létrehozhatunk.

A Toy Soldiers 2: Finest Hour PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, valamint Nintendo Switchre érkezik. További jó hír, hogy a széria tizedik évfordulója alkalmából úton van az eredeti játék HD remake-je, a hidegháborús mellékág pedig ellátogat majd Nintendo Switchre is.

2.
2.
wolfwarrior
Az első játék nagyon poén és hangulatos. De nem tudom a folytatás mennyire jó? A Toy soldiers complete- re a Steam azt irják sok bug van amit nem fognak soha kijavítani mert a fejlesztők tovább léptek. Remélem ezzel nem lesz ilyen.
1.
1.
Ooorky
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...