Little Nightmares - túl a 2 millión, érkezik Stadiára is

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 27.
  • Biznisz
Link másolása
A Tarsier Studios remek hírekkel kezdhette a mai napot, ugyanis a megjelenése óta világszerte kétmillió példány talált gazdára az egyik legnépszerűbb játékukból, a Little Nightmaresből.

Több mint kétmillióan voltak kíváncsiak a Tarsier 2017-ben megjelent horrorjátékára, a Little Nightmaresre. A jó hír örömére a készítők bejelentették, hogy Google Stadiára is ellátogat a kis sárga esőkabátos hősük.

A Google platformján a Stadia Pro-előfizetők ingyenesen megkapják az alapjátékot június 1-jén, és külön megvásárolhatják hozzá a Secrets of the Maw DLC-t. Akik nem rendelkeznek előfizetéssel, azok is ettől a naptól kezdve vásárolhatják majd meg a Little Nightmares Complete Editiont, ami tartalmazza a fentebb említett kiegészítőt.

A fejlesztők még annyit röviden hozzáfűztek a bejelentéshez, hogy minden erejükkel a Little Nightmares 2-re fókuszálnak, és alig várják, hogy idén nyáron több tudnivalót is megosszanak róla a rajongókkal.

2.
2.
xSHx
#1: Nem rossz game, de nekem a Limbo és az Inside jobban bejött. Sokkal jobban. Évek óta húzzák már a kövi címüket, egy jó ideje hír sincs róla. Remélem nem lett strono.
1.
1.
Guba32
Már mikor megvettem Switchre,és ott áll még mindig,pedig biztos jó játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...