GOG Summer Sale - demók és leárazások

Leárazási akció követ még nagyobb leárazási akciókat a GOG online áruházában, de a ma indult Summer Sale azért is különleges, mert a kedvezmények mellett olyan megjelenés előtt álló játékokat próbálhatunk ki általa, mint például a Desperados III.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#2
Ezek baromi jó játékok, a Desperados III és a Carrion nálam kívánságlistán van már jó ideje, biztos játszok majd velük előbb-utóbb.
Gondoltam megnézem a Vagrus GOG-os oldalát is, mert nem hallottam még róla. A game első blikkre nagyon jól néz ki a két rövidke youtube-os kedvcsinálóval és a screenshotokkal. Szép art design, körökre osztott harc, fantasy setting, jó hang-design, Kaland-Játék-Kockázat könyvre hajazó karakter-lapok, stb. Egy kimondottan jó kis RPG-nek tűnik. Na, ez megy kívánságlistára, de még megnézem a steamen is, hátha több infó van, és van is, egy több, mint 4 perces videóval.
És PAFF. A GOG-on látható videó (ami itt az intro kb) után Mácsai 'Geri' Gergely, mint creative director kezd el beszélni a játékról (mögötte Steve Jackson és Ian Livingston K-J-K könyvek :) ). Egy kis kutakodás után kiderült, hogy a fejesztő-kiadó Lost Pilgrims budapesti, itt a csapatuk:
https://vagrus.com/team
B@ZMEG, egy rendkívül igényesnek kinéző magyar game! És nagyjából nulla az itthoni marketingje... A gamekapcson se volt még hír róla.
De legalább GOG-ra is jön majd steam mellett, gratulálok nekik. A demót is ha tehetem megnézem és ha olyan, amilyennek gondolom, akkor később vétel is lesz belőle.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy a steames és GOG-os adatlapja szerint kizárólag angol nyelvű lesz, ami érthető a kisebb cég és nagyobb célközönség miatt, mert a magyar nyelv plusz költség, plusz ember, de akkor is meh.)
Mindenesetre nagyon sok sikert kívánok nekik a játékhoz!
#1
Idén rákaptam a régi játékokra, habár nem mindet tudom futtatni, megnézem mi a felhozatal e nyáron