Augusztusban érkezik az új Fast and Furious-játék

A Project CARS-szériát is jegyző Slightly Mad Studios eredetileg májusra ígérte a Halálos iramban-filmek játékadaptációját, de némi csúszással kellett számolniuk. Az új filmmel ellentétben azonban a játékra nem kell egy egész évet várnunk.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#19
Ez olyan, mint a Split Second kiherélt fattya.
#18
#13: Erre kár nyitottnak lenni...
#17
Jezusom. Mit tudnak mi hozza adni, hogy egyre szarabb es szarabb lesz ez a franchise? Paul Walker pörög a sírjában.
#16
Ha megjelenéskor "ingyen" odaadnák Plus mellé, akkor is baromi csalódott lennék. Ezért pénzt adni hát...............
#15
Hát ha eddig nem volt a cím vicc kategória, akkor most biztosan kiérdemelte. Ez a match-box, revolt+knight rider mix ez már tényleg túl lő minden normális ízlésen. Inkább jelentettek volna beteget a fejlesztők..
#14
#13: Igen hálistennek Neked még megvan az a fajta hurráoptimizmusod, amit a Jumanji játéknál és tanúsítottál, mert hiába volt egy retek az a trailer is, amit láttunk, te mondtad, hogy várjuk meg és ne mondjuk előre semmit. Ez tényleg szép és jó és én is keresem a jót, meg a jó játékokat (témánál maradva) minden hibája ellenére.

De sajna van az a szint ami alatt bátran rá lehet vágni a látottak alapján, hogy bizony a pénzünkért sz*rt kapunk a kezünkbe, nem játékot.

(A filmekről egy szót se szólok, nekünk is bűnös élvezet, ha másra nem is, legalább ivójátékra jó lesz.)
#13
#11: Ez butaság és az igazat megvallva azt hittem ennél sokkal nyitottabb vagy a dolgokra.
#12
Van az a játék amit nem szabad megvenni,hát ez az a kategória sajnos.
De örültem volna ha nfs heat szintű jó tuningolós,jó zene,csajok meg minden ami kell.Senkinek nem ajánlom még nyomott áron sem :(
#11
#4: Legalább hű a franchise-hoz, és konzekvensen hozza a filmek "színvonalát"...
#9
#7: Ja, csak éppen nem igazán. Nagyobb kockákból volt, mint a Wolfenstein 3D, de legalább 10-szer annyit töltött és fele annyira sem volt élvezetes a lövöldözés benne. ahogy meg meg volt csinálva, annál még tényleg a Wolf-ban is jobb érzés volt megtalálni egy kincset.

Na ez az, amikor lemész afrikába és a dzsungelből összeszedsz markológéppel egy pár fickót, adsz nekik ingyen telefon töltő kábelt és ezért csinálnak neked AAA live service játékokat.
#8
#6: XD
#7
#4: A BW is készített egy Anthemet, akik a korrektnél azért (jobbára) bőven jobb címeket tettek le eddig az asztalra. Mondjuk ha más nem az legalább jól nézett ki:D
#5
#4: Gondolom onnan is elmentek emberek és jöttek újak a helyükre. A brand nagy biznisz, de érdemes tudni a helyén kezelni a márkanév™ mögött húzódó valóságot.
#2
Azért ránéztem a naptárra, hogy április elseje van e:D Ohh my my, hát ennél a Play áruház minőségibb címeket ajánl...ingyé'
#1
ez valami rem bena
tenyleg a mobiljatek kategoria foleg ezzel a lovoldozessel
na meg a megallas nelkuli pofazas is megoli a maradek hangulatot