A The Last of Us: Part II-ról szólt a friss State of Play

A május 27-i State of Playt kizárólag a The Last of Us: Part II-nak szentelték. A játék rendezője, Neil Druckmann narrálta a több mint húszperces anyagot, amelyben régi és új felvételek mellett Seattle világából is láthatunk valamennyit.

Legutóbb a Ghost of Tsushimára, most a The Last of Us: Part II-ra koncentrált a State of Play. A Naughty Dog játékát egy húsz percnél valamivel hosszabb videó mutatta be, ami régi és új felvételeket is tartalmazott, a bemutatót pedig a játék rendezője, Neil Druckmann narrálta. Betekintést nyerhettünk játékmechanikákba, a harcrendszerbe és a közlekedésbe is.

A videón prezentált egyik legfőbb újdonság az egyik bejárható környezet volt: Seattle városa tele lesz felfedeznivalóval és melléktevékenységgel, amelyek elcsábíthatják a játékost a fő történettől. A bemutató végén azt is jobban szemügyre vehetjük, miként fog harcolni Ellie a június 19-én érkező játékban.

A The Last of Us: Part II kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni. Egyre fogy az idő a megjelenésig, úgyhogy számíthatunk arra, hogy a Naughty Dog marketinggépezete még inkább rákapcsol – hamarosan például podcast-sorozattal is jelentkezni fognak a játék készítői.

188 komment - szólj hozzá!