A The Last of Us: Part II-ról szólt a friss State of Play

A május 27-i State of Playt kizárólag a The Last of Us: Part II-nak szentelték. A játék rendezője, Neil Druckmann narrálta a több mint húszperces anyagot, amelyben régi és új felvételek mellett Seattle világából is láthatunk valamennyit.
  • Írta: gorien

Kommentek

#183
#163: És szerinted a dislike-ok 99%-a nem a szivárgásnak szólna, hanem a videó tartalmával? Ez gyakorlatilag review bombing, ami nem a konkrét bemutatott tartalomnak szól, hanem egy szivárgásnak, ami jelen állás szerint a fasz tudja, hogy igaz-e vagy sem. Ha a játék megjelenik és úgy termel 40.000 dislike-ot, 3000 like ellenében, hogy a kritikák jogosak és megalapozottak, valamint a konkrét tartalomnak szól, egy kurva szavam nincs és kapja be a ND is meg a Sony is, ha ilyenkor alkalmaz vélemény cenzúrát. De remélem te se gondolod komolyan, hogy a like és dislike bármilyen TloU 2 videó alatt bármi nemű valós értékkel bír jelenleg, vagy ennek kikapcsolása a szabad vélemény nyilvánítás ellen van... De ha igen, nyilván a mondjuk a Metro játékok Steames értékelése is a review bombingos időszakok alatt összejött értéket kellene tükrözze.
#181
#176: Egy PS5, Series X szaros announcement trailernél is van 30-40k dislike. Ezek jó része érzelmi alapú... Lehet hogy itt "baj van" , bár nem tudom a játékélményt mennyire befolyásolja majd. Egy csomó mindennél - nem csak gamer szinten - hiszti van. Az internet már csak ilyen. Az elégedetlenkedők hangja mindíg nagyobb.
#179
#171: Azzal szerintem semmi gond, ha valaki a játék teljes ismeretében véleményt alkot és előtör belőlle a kritikus véna, de az nem ugyanaz, mint beleszólni a kreatív alkotói folyamatokba. Ha te kreatív alkotói munkát végeznél, te sem örülnél, ha belepofáznának a dolgodba, ráadásul annak teljes ismerete nélkül. Nem de! Szerintem meg pont, hogy tökös lépés volt Druckman-től pl. a Kurt Cobain idézet és nem egy ismeretlen öltönyös kirakat ember kezdte tisztára nyalni a sok Xbox logós hülyegyerek fenekét, mint ahogy az ilyen cégeknél lenni szokott.
#177
Amúgy nem konkrétan erről a címről van szó, meglátom milyen lesz. Az első részt nem volt rossz, de nem ezzel az élménnyel fekszem minden este. De elég a YT-n is megnézni a komment szekciót - brmilyen videónál - ott se a Mensa tagjai gyűlnek össze többnyire. És ugyanezek nyomnak like-ot dislike-ot is. Egyáltalán nem tekintem semmivel sem "elit"-ebb közösségnek mint bármi mást.
#175
#169: Reszelheted itt a fingot napestig, de ez van. Ha a netes “megmondó oldalak” a te álláspontodat erősítik, akkor idecitálsz minden szart, ha meg nem, akkor “lefizetett Sony ügynökök” vagy “nulla perces troll regek”. Nem vitatkozom, mindenki tudja hogy pontosan ez van.
#174
Ha az állítólagos gender vonal mégis igaz, a kiszivárogtatás után meg több lett volna a pozitív mint a negatív vélemény, akkor a most bemutatott anyagban ez szerepelt volna. Jobbnak láthatták, ha ezt az infót most hanyagolják, ne rontsák tovább a renoméjukat. Viszont én örülnék a legjobban, ha a bosszantó történeti csavar nem lenne valós.