Nyár végén lép pályára Tsubasa kapitány

Néhány hónap már csak, hogy kipróbálhassuk a Captain Tsubasa: Rise of New Championsben, milyen az, ha a gravitáció látszólag nem hat a focistára, és a legerősebb labda megállítása is az akaraton, nem a kéz erején múlik.

Tsubasa kapitány valószínűleg sokunk gyermekkorának résztvevője volt – még ha különösebben nem is rajongtunk érte, nem volt nélküle reggeli matiné. A figura már régóta szerepel videojátékokban is, a januárban bejelentett Captain Tsubasa: Rise of New Champions a tizenhetedik a sorban.

A játék nem a valósághű focis játékok sorát erősíti, de az animesorozat ismeretében ezt nem is várnánk tőle. Lesznek benne offline és online játékmódok, sztorimód, a rajongók szívét pedig biztos megdobogtatja, hogy a szereplők az eredeti japán hangjukon szólalnak meg.

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions augusztus 28-án fog megjelenni PC-re, Nintendo Switchre és PlayStation 4-re. A játék már előrendelhető, és a Bandai Namcónál egyáltalán nem lacafacáztak a nagyobb kiadások összeállításánál: a legdrágább Legends Editionhöz egyedi futballmez és csocsóasztal is jár.

0 komment - szólj hozzá!