Desperados III - Kate O'Hara is bemutatkozik

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 28.
  • Videó
Link másolása
Nagyon közel járunk már a Desperados III megjelenéséhez, így időszerű volt, hogy John Cooper ötösfogatából mindenki megkapja a maga bemutatkozóvideóját. A sort a veszélyesen szexi Kate O'Hara zárja.

Ezennel megkapta a Desperados III mind az öt irányítható karaktere a saját kis előzetesét. A sort nyitotta a bandavezér John Cooper, majd folytatta a megkérdőjelezhető morálú orvos, Doc McCoy, a vudumágiában jártas Isabelle Moreau, a nem a finomkodásról híres mexikói Hector Mendoza és most végül, de nem utolsó sorban itt van a coloradói farmerlány, Kate O'Hara is:

Kate az áldozatait szereti csendben és közelről elintézni, aminek az eléréséhez rengeteg lehetősége lesz, hiszen elég csak ránézniük az ellenfeleknek, és máris közelebb szeretnének kerülni hozzá. Persze a látvány néha annyira megbabonázza őket, hogy azt sem veszik észre, hogy épp egy mozgó vonat elé sétálnak ki, de hát a szerelem már csak ilyen.

A Desperados III megjelenése már nagyon közel van - június 16-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig ha már nem bírnátok cérnával, csekkoljátok le a játék PC-s demóját, és olvassátok el a korai verzióról készült beszámolónkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...