Íme, a PlayStation Plus júniusi játékai

  • Írta: Baloo
  • 2020. május 28.
  • Akció
Link másolása
Beigazolódtak a tegnap felröppent pletykák, miszerint Star Wars: Battlefront II-t kapnak a PlayStation Plus-előfizetők júniusban a Call of Duty: WWII mellé. Igaz, előbbire még várniuk kell egy kicsit.

Még a tegnapi nap folyamán írtunk róla, hogy a Star Wars: Battlefront II lehet a másik ingyenes játék, amit a PS Plus-előfizetők a következő hónapban kapnak a Call of Duty: WWII mellé. Nos, nem kellett sokat várnunk a hír hivatalos megerősítésére:

A Star Wars: Battlefront II június 2-től válik letölthetővé az előfizetők számára. Az ajándék egyébként a játék alapkiadása, de tartalmaz minden eddig megjelent frissítést.

7.
7.
Ooorky
6.
6.
Ooorky
#5: Februárban toltam végig CoD+UO-t, ahhoz képest is brutális visszaélés.
5.
5.
pécégémer
#1: Én is most nyúzom, a cod2 százszor jobb. Mintha direkt szart akartak volna, pedig olyan élményre vártam, mint amit a cod2 hozott a maga idejében
4.
4.
Ganzer
#3: Ezt aláírom, a Titanfall 2 nálam is abszolút kedvenc.
3.
3.
godach
#1: Én nem vagyok SW fan (mármint film) de a játékokat nagyon szeretem. Ez a BFII single kellett már, ami szerintem egyáltalán nem lett rossz. Sőt, kifejezetten tetszett.
Persze nem egy Titanfall 2 ami szerintem az elmúlt évek legjobb single FPS-ét hozta, de csíptem a játékot, tetszett hogy "reálisabb" volt komolyabb nehézségen és maga a sztori is érdekelt valamennyire, amit végül igen szépen építettek be a filmekbe. Szerintem egy próbát mindenképp megér.
1.
1.
Ooorky
CoD WW2 számomra akkora csalódás volt (pedig semmit se vártam tőle), hogy ezt ki se merem próbálni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...