Mit mutattak az első Outriders Broadcasten?

  • Írta: gorien
  • 2020. május 29.
  • Videó
Link másolása
Az ígéretekhez híven befutott az első Outriders Broadcast. A közel félórás anyagban láttunk gameplay-részleteket, rugalmas nehézségkezelést, valamint a téridőt akarata szerint hajlítani képes Tricksterrel is alaposabban megismerkedhettünk.

A People Can Fly és a Square Enix megígérte, és be is futott tegnap az első a havonta jelentkező Outriders Broadcastek közül, amelyek arra hivatottak, hogy alaposabban megismertessék velünk a karácsonyra várható játék mechanikáit, mélyére lássunk a karakterosztályoknak, és sok egyéb funkciót is bemutathassanak. Az első rész a Built for the Core címet viselte, és szerepet kapott benne a First City elnevezésű játéktér, a testre szabható interfész, az Outriders nehézségkezelése és a Trickster kaszt is. 

A közel félórás műsorban a készítők vezettek minket végig az érdekességeken. Rögtön a videó elején a First Cityvel ismerkedünk meg: ezt az Enochra érkező első telepesek alapították, mára azonban bandák és szörnyek játszótere lett. Ezután az igényeink szerint alakítható UI-ról van szó – ha akarjuk, szinte mindent kirakhatunk a képernyőre, de ennek az ellentéte is igaz. A narrációt egy kis gameplay egészíti ki.

A fejlesztők World Tierekre osztották a játék nehézségét, ami igazodik a játékoshoz. Ahogy harcolunk és fejlődünk, úgy lépünk magasabb nehézségű tierekre, ami magasabb szintű loottal is jár – ha azonban elhalálozunk, visszább esünk a létrán, ezzel segítve azt, hogy ne hadakozzunk mindig nálunk erősebb ellenfelekkel.

A videó legnagyobb részét a Trickster karakterosztály alapos bemutatója tölti ki. Ez az agilis és halálos harcos magát a téridőt uralja: képes teleportálni, klónt létrehozni magából és lelassítani az ellenfeleit, ráadásul még gyógyul is, ha velük közelről végez. A kiterjedt képességfának hála sok irányba el lehet menni a karakterekkel (a Tricksterből is csinálhatunk tankot például), ám bőven van átjárás az ágak között, így sosem kell teljesen lemondanunk valamelyik képességirányról.

A videót egy rövid kérdezz-felelek szegmens zárja, amelyben elárulják, hogy az Outriders nem fog mikrotranzakciót tartalmazni és nem is live service játék lesz – amikor megjelenik, minden benne lesz. Ezt a mikort még dátumra pontosan nem ismerjük, de az Outriders PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X-en is játszható lesz.

1.
1.
Harkat
Vàrom nagyon ezt a jàtékot. Remélhetőleg nem lesz olyan csalódàs, mint az Anthem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...