The Witcher-franchise - 50 millió eladott példány

2007-ben valószínűleg még a CD Projekt RED sem gondolta, hogy a The Witcher-sorozat ekkora jelenséggé növi ki magát. Ami egy jól összerakott szerepjátékként kezdte, mára a videojáték-ipar sokak által imádott szupersztárja lett.
  • Írta: gorien

Kommentek

#40
#39: Végül is jogos. Valóban én is több játékot vettem használtan dobozosan Ps4-re és Xo-ra.
#38
#37: Ez a rohadt autocorrect
#37
#36: Ez nem teljesen valós adat, illetve nem mérvadó. Én is megvettem gog-rá támogatás céljából, de rá se néztem. Sőt az első részt is év elején nyomtam végig, steamen. A második is oda is megvan, ott is fogom végigjátszás pedig ezeket is megvettem gog-ra a fentebb említett okokból.
#36
#35: Mikor én befejeztem anno a W3-at (alig 1 év alatt), gog-on 4%-nak volt meg a befejezésért járó achievement.
#34
#33: Az átlagot tekintve? Akkor az azt jelenti, hogy a többi félbehagyott ps4 ex cím esete sem egy kirívó dolog ugyebár...
#32
#14: Viszont meg merem kockáztatni, hogy a listából, amit felsoroltál, a Witcher 3 az a játék, amit a legtöbben félbe hagytak a picsába...
#31
Törölt felhasználó
Amiről megjelenés után még 5 évvel is beszélnek /ok a sorozat dobott rajta/ az azért kiemelkedő.Pláne, ha műfajában senki nem nem tudott ezen idő alatt felmutatni, még megközelítőt sem.Read Deaded ne vegyétek ide , ég és föld.Próbál hasonlítani, de .... ... .Igaz ízlések és pofonok.
Más nincs.
#28
#21: Lehet meglesem majd egyszer ismét, modokkal is. Köszi a tippet.
#27
#26: Nem tudom mi bajuk van a harcrendszerrel, én mindent felrobbantottam a g*cibe (extra critical-os cuccok + olyan ruha amitől a bombákra is hatnak a buff-ok).
#26
#23: Azért ne csináljunk úgy, mintha az a harcrendszer rontott volna a játék élvezhetőségén. Van nála jobb ezen a téren? Igen. Ettől még nem volt rossz, és a játékélményből semmit sem vett el.
#25
*tt
#24
#10.
Ja es ehhez kepest a sajtotol ami egy diletansgyulekezet kapott atlag 95%-ot.
Kapjunk mar az agyunkhoz.
85 felett mar olyan jatekrol kene beszeljunk aminel nincs olyan, hogy "nem tul jo a harcrendszer"(egy olyan jateknal plane ami a 3. Reszet tapossa) es kicsit uncsik a melkekkuldetesek.
90% felett meg szinte tokeletes jatekrol kene beszeljunk tokeletes animacios rendszerrel.
Na az se volt tultolva.
#23
#10: Da ha egy meele attack kaszabolos jatekban a harcrendszer gyenge akkor ugyan mi a tokomtol jo is az a jatek?
Erted? A jatek.
Nem atmoszfera.
Egy jateknal a jetekelmeny legyen az elsodleges ne az hogy irodalmi nobelt kap a sztori iro. (Meg csak az sem tul acelos benne amugy).
Egyezunk ki abban hogy mint jatek! 65%.
Es akkor rendben vagyunk.
#22
#10: BigUppppppp+1
#21
#19: A Fallout 4-edet annyiban kiegészíteném, hogy: A Vanilla önmagában tényleg egy trágyadomb, de +250 moddal azért viszonylag már eléggé fel lehetett annyira pimpelni, hogy jóval jobb érzés legyen vele játszani. Én legalább is bele tudtam így pakolni vagy 300 órát egy végigjátszásba még tavaly. Azóta nem piszkáltam meg, de aki teheti és van gépe alá és szereti is a sorozatot mindenkép modolja meg totálisan más élményt fog kapni. Hiába vagy ugyanazon a térképen.