Fizetős mellékágat kapott a Warface

  • Írta: fojesz
  • 2020. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben a Warface free-to-play lövöldeként igyekszik hódítani, a Breakout alcímet viselő konzolos mellékágért már fizetni kell. A játékot a Counter-Strike ihlette - vagyis lényegében egy az egyben azt a koncepciót ígéri, mint a Valve címe.

PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető már a Warface: Breakout, a Crytek free-to-play lövöldéjének mellékága. A játékot a kiadó My.Games belsős csapata, az Allods Team fejlesztette, és 20 dollárért vásárolhatjuk meg, ha az alapkiadást választjuk. Az extra skineket tartalmazó gyűjtői csomag 30 zöldhasút kóstál.

A játék le sem tagadhatná, hogy a Counter-Strike ihlette, a "konzolokra optimalizált" anyagban két csapat esik egymásnak különféle realisztikus fegyverekkel, és míg az egyik azon van, hogy bombát robbantson az ellenséges térfélen, a többiek igyekeznek ezt megakadályozni. A GameSpot jóvoltából alább hosszabban is belenézhettek a játékmenetbe.

A meccsek során kreditet gyűjthetünk, amiből aztán a körök elején felszereléseket vásárolhatunk. Kezdetben öt pálya kapott helyet a játékban, a későbbiekben viszont kapunk extra tartalmakat is.

Habár loot boxok vannak a Breakoutban, ezek csak kozmetikai kiegészítőket tartalmaznak.

2.
2.
FekaFOB
Mi ez a "zene" a trailer alatt már megint?
Miért lett ekkora divat ótvar oda nem illö zenéket tenni a trailerek alá?
A játék se mutat túl sok eredetiséget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...