Részletes bemutatón a League of Legends: Wild Rift

  • Írta: szlav
  • 2020. május 30.
  • Videó
Link másolása
A Riot Games nem hanyagolta el a League of Legends mobilos változatát. A mai, részletekbe menő videóbemutató arról árulkodik, hogy a Wild Rift a PC-s nagytesójához hasonló élményt nyújt majd.

Jövő héten megkezdődik a League of Legends: Wild Rift regionális alfatesztje Brazíliában és a Fülöp-szigeteken, így hamarosan részletesebben is megismerkedhetünk a népszerű MOBA mobilkészülékekre szabott változatával. A Riot Games csapata egy tartalmas videóval vezeti fel az eseményt, az eddig látottak pedig egészen meggyőzően festenek.

Első ránézésre a Wild Rift szinte megszólalásig hasonlít a hagyományos League of Legendsre, ez pedig nem csoda, hiszen a fejlesztők minimális változtatásokkal szerették volna érintőképernyőre vinni a PC-s játékmenetet. Természetesen az irányítás és a célzás ennek értelmében változik majd, így néhány hős képességeit is módosítani kellett, a veterán LoL-játékosoknak minden karakter és játékmechanika (mint például a last hitting vagy az item shop) ismerős lesz.

A Wild Rift természetesen a játék néhány aspektusát alaposan leegyszerűsíti, így a rúnarendszer és a játékbeli felszerelések vásárlása egy egyszerűbb, könnyebben átlátható formában tér vissza. Elsőként a választható hősök létszáma is alacsonyabb lesz a megszokottnál, de ezt, valamint a hozzájuk vásárolható skineket folyamatosan bővíti a fejlesztőcsapat.

És ha már skinek: a Wild Rift megörökli a League of Legends üzleti modelljét, így tehát ingyenesen játszható lesz, minden hőst megvásárolhatunk a játékban megszerzett valutával, a különböző kozmetikai variációk pedig, melyekért valódi pénzt költhetünk, semmiféle előnnyel nem járnak majd. A játék ezek mellett mellőzi a mobilos címeknél megszokott reklámokat és lassan visszatöltődő energiarendszereket is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...