Minecraft Dungeons - júliusban jön az első DLC

  • Írta: szlav
  • 2020. május 30.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt a tesztünkben is kifejtettük, a Minecraft Dungeons egyik legnagyobb hiányossága az, hogy a történetnek idejekorán vége szakadt. A Mojang máris betárazta a sztorimódot bővítő DLC-ket.

Épphogy a Minecraft Dungeons végére jutottunk, a Mojang máris megvillantotta a DLC-ként érkező újdonságokat. Ahogy azt korábban is tudhattuk, legalább két sztoribővítménnyel lesz gazdagabb a kockás ARPG, ennél többet azonban nem árultak el a fejlesztők - egészen mostanáig.

Az első csomag a Jungle Awakens névre hallgat majd, és ahogy azt a cím sugallja, egy dzsungeles biomot járhatunk be három sztorimisszió során. A küldetések minden eddiginél nagyobb kihívást nyújtanak majd, de szerencsére kapunk néhány új fegyvert, páncélzatot és ereklyét, melyek segítségével elláthatjuk a gonosz rémségek baját. Ez a DLC már júliusban a miénk lehet.

A második kiegészítő a Creeping Winter nevet kapta, így tehát komoly összeget mernénk feltenni rá, hogy találkozunk majd egy-két jegesmedvével is. Ez a csomag valamivel később, de még az év során érkezik majd és ahogy a dzsungeles DLC, úgy a Creeping Winter is szabadon letölthető lesz azok számára, akik a Hero Editiont vásárolták meg.

További jó hír, hogy az említett két csomag mellett érkezik a közeljövőben egy ingyenes frissítés is, amely elérhetővé teszi majd a cross-platformos játékot. Egyelőre nem világos, hogy ez minden platform közt megnyitja-e az átjárást, de mi szorítunk érte, hogy így legyen.

6.
6.
Cole
#4: Mondjuk ez igaz. Amikor először játszottunk vele egy seggel végig vittük. Néztünk is hogy ennyi? Tényleg?
De egyébként igen, 20-30 euróért szerintem nem rossz. Főleg, hogy ha ezt is tegyük fel majd úgy uppolják mint a MC-t akkor pláne.
5.
5.
Gykrizsi
#3: Nem is dráge mondjuk, 2 dlc, meg valami karakterek is járnak a passhoz, és 3500 Ft.
4.
4.
Gykrizsi
Azért a Diablo 3 sem volt sokkal hosszabb, kb. Fél nap alatt felhúztál maxra egy karaktert. Persze volt még mit tenni utána, de itt is lehet azért tovább játszani, van mit tenni. Szerintem a maga nemében egész korrekt lett, nekem tetszik.
3.
3.
Cole
3 pálya? Szóval egy óra plusz kb.
2.
2.
Darksiders84
#1: Sajnos ez már egy ideje jelen van ahogy írod.
1.
1.
Drraco
Ilyenkor visszasírom a régi időket, amikor azért született meg egy dlc, mert a játékosok szerették az eredeti darabot, és szerettek volna több időt eltölteni benne, új kalandokkal. De ez, így, olyan, mintha darabokra vágnának egy játékot, hogy minél több pénzt ki lehessen sajtolni belőle (Üdvözöllek, Sims-sorozat :D )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...