Brit toplista: élen a definitív Xenoblade Chronicles

Több érdekes változást is hozott a legutóbbi brit játékeladási toplista, így például a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition érkezésével az Animal Crossing: New Horizons három hete tartó uralma is véget ért.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: 4 ország lesz az nem 1 ...
#8
#6: Ez meddő vita, mert nem tudjuk. De szerintem egy N címből megjelenéskor nem 1000 darab fogy. Ott még szeretik a népek a fizikait. ( Vicces módon többnyire olcsóbb mint a store )
#7
#5: olyan népségtől akik tejet raknak a téjába bármi kitelik
#5
#4: Hát nálunk bőven el tudom képzelni, de azért a briteknél kétlem hogy pár száz darab fogyna. Egy megjelenéskor többet ad el egy londoni bolt mint amennyi nálunk elmegy. Bár biztos hogy ott is előtérbe került már a digi vásárlás. De továbbra is azt gondolom hogy biztos nem 1000 darabbal lett első.
#3
#2: Meg szerintem azt is hozzávehetjük hogy az emberek mindig úgy vetik rá magukat az új megjelenésekre mintha nem lenne holnap. Az idei évi halasztások miatt meg fokozottan igaz lehet.
#2
#1: Ezek a fizikai eladások, és a Nintendo-nál még mindig ez a legnépszerűbb. Bár az tény hogy az exeik mindig elég sikeresek.
#1
Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen lista milyen adatok alapján állítódik össze. A Days Gone-t értem, mert boltban már 15 fontért hozzá lehet jutni.