A briteknél már újraindulhatnak a forgatások

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 1.
  • Hír
Link másolása
A koronavírus-járvány miatt világszerte leálltak a filmforgatások, az Egyesült Királyság azonban elsők között engedélyezte a stúdiók számára, hogy folytassák a munkálatokat.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag minden film és sorozat forgatási munkálatait leállították, most azonban úgy tűnik, hogy az első hullám lecsengésével újra elkezdhetnek forogni a kamerák. A The Guardian beszámolója szerint az Egyesült Királyság a lazításokkal párhuzamosan elsők között engedélyezte a stúdióknak, hogy folytassák a munkálatokat.

Az ország Európa legfontosabb forgatási helyszíne, a leállás előtt olyan produkciók készültek ott, mint az új Batman-film, a The Witcher-sorozat második évada, a Legendás állatok harmadik része és az élőszereplős A kis hableány. A stábok persze csak megkötésekkel térhetnek vissza dolgozni, és bár a pontos előírások listája még nem látott napvilágot, a Deadline májusban hozzájutott egy tervezethez, amely szerint kötelező lenne a stábtagok tesztelése és lázmérése, a külföldről érkező munkatársaknak és színészeknek pedig karanténba kellene vonulniuk egy időre.

Máshol is mozgolódnak a filmesek egyébként, az Avatar stábja például tegnap érkezett meg Új-Zélandra, hogy megkezdje a kötelező karanténidő letöltését, és folytathassa a munkát.

2.
2.
JohnSpartan
Most hogy megnéztem "A világítótórnyot" Willem Defoe és Robert Pattnison szereplésével érdekel mit tud kihozni egy amúgy is hulladék és kivesézett Batman-ből. Persze nem várok sokat egy Batman-től akárki játsza mert szarból nem lehet várat építeni, de az után mégis csak érdekel.

Valami zseniális volt ahogy percről percre emelkedik a színvonal és a profizmus. Úditő színfolt a mostani sok retek szuperszar filmek között. Le a kalappal mind 2 színész elött.
1.
1.
SLi
végre lesz új piss list videó, legjobb brit sorozat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...