A Codemasters gyártja az új WRC-játékokat

A Codies csapata öt évre szóló szerződést írt alá a rali-világbajnokság szervezőivel, így 2023-től ők gyárthatják a FIA World Rally Championship hivatalos játékait. Ennek ellenére nem szenved majd kárt a DiRT-széria sem.
  • Írta: szlav

Kommentek

#25
#24: Köszönjük Emese. Majd az emberek eldöntik, hogy milyen játékot milyen nézetben játszanak, jó?
#24
Egy az, hogy a következő Dirt bemztatója is elég lehangoló volt, kettő, aki külső nézetben játszik rally-t, az inkább ne is játsszon semmivel.
#23
#15: Nem tudom hol olvastad tőlem, hogy ők készítik, de inkább menj vissza az iskolába szövegértést tanulni.
Én is olvastam a cikkben, hogy nem ők készítik az utobbi időben, a hozzászólásom ettől függetlenül szólt erről az elbaszott cégről, mivel előtte a hozzászólásokban vagy 3-an említették meg őket.
#22
Kétlem hogy a dirt rally szimulátoros vonalát bele mernék vinni és 5 évig ezeknszerint megint a legrondább grafikás autós játék címért versenyezhet a wrc széria mint ahogy eddig is
#21
Kétlem hogy a dirt rally szimulátoros vonalát bele mernék vinni és 5 évig ezeknszerint megint a legrondább grafikás autós játék címért versenyezhet a wrc széria mint ahogy eddig is
#19
Egész jó hír. Nem tudom mennyi ember dolgozik még ott a Colin 1-2-3 időkből, de ki mástól lehetne várni egy jó WRC játékot, ha nem tőlük. Én magam a Dirt-ért soha nem voltam oda, mert túl változatos volt mindenféle járművel és szakággal így nem is szeretem egyik részt sem.
#18
Totálisan örülök ,mivel a kezdetektől kezdve csakis az látható hogy a kodmásztersz a változatosság és a totális megújulás híve...ja nem..
#15
#13: Már vagy 5 éve nem a Milestone készíti, hanem a Bigben képben vagy.
#14
Nem kell kritizálni a Milestone-t. Ő nevükhöz fűződik a legendás Screamer - ha valaki nem tudná.. a Screamer pedig megalapozta az autósjátékokat. A WRC pedig nem volt olyan rossz, általában azok kritizálták akik ki se próbálták, arcade-hez szoktak, vagy fingjuk nem volt arról hogy az irányításhoz, fizikához fejleszteni is kell a kocsit, nem pedig kapásból flottul megy minden. A legutólsó része pedig hibátlan volt.
#13
A Milestone a videojáték gyártás legalja. Akárhány játékukat próbáltam, mind egy szemét volt, ugyanazzal az irreális fizikával, valamint pocsék irányítással. Nem is értem hogy készíthettek ennyi játékot az utóbbi időben, már követni nem bírtam.

A Codemasters viszont érti a dolgát, de remélem, hogy a Dirt Rallytól egy kicsit árkádosabb lesz a széria, és inkább a régi PS2-es rally játékok minőségét fogják hozni (WRC Rally Evolved, Colin 2005).
Élethű és gyönyörű játék a Dirt Rally, de nem az olyan alkalmi, kontrollerrel versenyzőknek van kitalálva, mint amilyen én is vagyok.
#12
#9: Elég lett volna egy AAB is :)
#11
Amúgy 1-2 rész volt, ami úgy elfogadható volt vagy a fene tudja pont semmi nem volt és el voltam vele míg kitoltam a pályákat . De a fizika az egyik legújabb részében olyan volt, mintha egy téglát terelgetett volna az ember faltól falig a pályán és mikor nekimentél valaminek élettelenül, mint egy tégla csapódott valamerre :D
#9
#8: Én jópár vásárlással támogattam őket és bár egy időben növekvő tendenciát mutattak, sajnos azt kell mondjam hogy ők sosem fognak (szerintem) AAA játékot letenni az asztalra.
#8
Azért kicsit sajnálom a Milestonet. Egyszer lehet, hogy felnőttek volna a feladathoz.
#7
#6: Nem játszottam a legújabbal, de többen is azt írták, hogy nem olyan rossz az.
Bevallom az 1-2-3 még nekem is amolyan bűnös élvezet volt a rally játékok hiánya miatt.