Több mint 30 játékot mutat be a Future Games Show

  • Írta: szlav
  • 2020. június 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Nyakunkon az E3-szezon, a hagyományos élő műsort azonban idén streamelt közvetítések pótolják majd. Ilyen a hétvégén zajló Future Games Show is, melynek során több mint 30 játék kerül a reflektorfénybe.

Korábban már mi is beszámoltunk a Future Games Show néven futó rendezvényről, amely a PC Gaming Showra gyakorlatilag rákontrázva elsősorban a konzolos, streamelt és mobilos játékokról szól majd. Ma végre megtudhattuk, hogy a GamesRadar által megszervezett digitális rendezvényre mikor kerül sor: június 6-án későn este, 23:30-kor kezdődik majd az adás.

A műsort az Uncharted-széria sztárjai, Nolan North és Emily Rose vezetik majd, a hagyományos előzetesek mellett pedig fejlesztői interjúkra és részletekbe menő bemutatókra is számíthatunk. Az adásban részt vesz többek közt a Curve Digital, a Deep Silver, a Devolver Digital, a Hi-Rez, a Merge Games, a Raw Fury, a Red Thread Games, a Square Enix, a Team17, a TeamKill Media, a tinyBuild és a Walkabout Games is, összességében pedig több mint 30 játék kerül majd képernyőre. Az adást természetesen nálunk is élőben követhetitek majd.

7.
7.
Néha tényleg az az érzése van az embernek, hogy amennyi okos ember mászkál ott fegyverrel, egy bármilyen rossz hír a híradóban is elég lenne ahhoz, hogy death match és ctf legyen az egész Egyesült Államokból. Csak úgy általában.
2.
2.
Clayman
PS5 bemutatót elhalasztották, szóval még erre is van esély, hogy nem hatodikán kezdődik.
1.
1.
godach
ööö az egyik jelenetben nem a csaj van a Mirror's Edge-ből? :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...