Elhalasztják a csütörtöki PS5-bemutatót

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 1.
  • Csúszás
Link másolása
Mégsem tartják meg a magyar idő szerint csütörtök estére tervezett PS5-bemutatót, a Sony az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt döntött úgy, hogy elhalasztják az újgenerációs konzol játékait felvonultató műsort.

Nem voltunk sokra attól, hogy egy kiadós műsor keretei kukkanthassunk bele a PlayStation 5 játékfelhozatalába: a Sony még pénteken jelentette be, hogy június 4-én, magyar idő szerint 22 órakor tartja meg a The Future of Gaming szlogennel futtatott eseményét, ahol ízelítőt kaptunk volna abból, hogy mire lesz képes az új konzol.

A feltételes mód viszont nem véletlen, a japánok ugyanis úgy döntöttek az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt, hogy inkább elnapolják az eseményt: "Megértjük, hogy a játékosok izgatottan várják, hogy PS5-játékokat láthassanak, de nem érezzük úgy, hogy ez most az ünneplés ideje, ezért szeretnénk visszalépni és teret adni a fontosabb üzeneteknek" - szól a Sony közleménye.

Az USA-ban egy fekete férfi, George Floyd életét vesztette egy rendőri intézkedés során a múlt héten, ami országszerte tüntetéseket váltott ki. Habár az események több helyen erőszakossá váltak, a rasszizmus elleni üzenet mellett számos játékipari cég kiállt. Az EA is úgy döntött például, hogy mégsem mutatja be ma a Madden NFL 21 új trailerét.

A Sony nem árulta el egyelőre, hogy mikor tartják meg a csütörtökre tervezett műsort.

188.
188.
frankdelgado
#182: A közlekedèsi vàllalatok előtt le a kalappal egyèbkènt, rögtön meglàttàk h mi a pàlya,, h a közös cèl az, h ki kegyenek Merkel asszony vendègei takarítva innen.
182.
182.
Ooorky
#179: Vasút oldaláról se volt kutya 2015, pláne amikor megindultak horvátokon keresztül felénk is.
Migráns vonatot tilos volt megállítani mert azonnal elkezdtek leugrálni.
Meg volt amikor téglákat dobáltak ki menet közben, hátha eltalálják a vasutast...
176.
176.
Obi Wan Kenobi
#175: Ugyanazokat a hatalom- és pénzéhes embereket látom benne, mint korábban akik voltak, legyen piros, narancs, akármi. Szóval bele se folyok, egyszerűen nem érdekel.
154.
154.
#153: Azt még hozzátenném, nem csak az oktasás hibája, hogy ilyen gyerekek léteznek egyáltalán.Szülők.Akik szarnak rájuk, vagy épp az ellenkezője, túl szorosan fogják.De ez nem az én asztalom csak ezt látom.
Sokadszorra..... Mindenki rasszista aki nem ért velünk egyet .
149.
149.
#147: Talán az RT nem magyar hírportál, de úgy érzem ők megbízhatóak.Persze ott nincs Magyar belföldi hír.Világpolitikában a leghitelesebb médiumnak tartom.Itthon..... .Hagyjuk is.Mindent elolvasok mondom 444 kívül.Aztán saját magam döntök.Szeretnének helyettem dönteni, hiába az újságírás szabályaival ellentétes, nem adom meg nekik azt a tiszteletet , hogy higgyek nekik.Nem érdemlik meg.Majd ki bogozom az információ halmazból a valóságot.Ami az ő feladatuk lenne...... .Mikor megunom szarok az egészre , és követem saját gondolkodásom.... .Szégyen!
148.
148.
147.
147.
sloth
#140: nem tudom, portfolio-t tudom ajánlani, az elég független, persze nagyon limitálva van gazdaságra
a járvány alatt nekem is elegem lett az index egyoldalúságáról, így párhuzamosan olvastam origón is cikkeket, de a nagy részükről bűzlik a propaganda, szóval körülbelül annyira mondanám hitelesnek mint a 444-et. igazat írnak a cikkeikben, csak sok fontos tényezőt elsusmutolnak, szóval nehezen nevezném hírportálnak.
141.
141.
Obi Wan Kenobi
#140: Én is ugyanúgy fricskázom. Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.. mondjuk így a poén már nem is vicces hogy elmagyaráztuk
140.
140.
#139: Ugye azért érzed fricska volt ezekre a "médiumokra" , de úgy tartom 444 kivételétől mindet meg kell ismerned, hogy véleményt alkothass.És ez az mai újságírás szégyene.
139.
139.
Obi Wan Kenobi
#138: Az origo a legjobb egyébként. Ha alkalmanként azt érzem, hogy a napi 3 recska nem volt elég a boldogsághoz csak felmegyek és azt olvasom, hogy a gazdaság virágzik, politikailag nincs kiegyensúlyozottabb ország nálunk, ráadásul kedvenc bulvárhíreimet is megtalálom, miszerint melyik ellenzéki politikus meleg!! Igazi kuriózum!!!!!

Ha pedig ez se lenne elég, akkor bekapcsolom a 4K60fps tv-met és az M1 HD adásában kiverem Orbán Viktorra.
138.
138.
Ez tényleg találó cím szerintem így megosztom veletek.Igen olyan oldalról származik, amit a kommentelők elítélnek.De én is olvasok zsindexet , origot stb... 444 max wc papírnak lenne jó , ha nyomtatnák. :D
Íme a cím:
A fekete életek számítanak, folyik a szennymédiából - és a fehér életek érdekelnek valakit? Az, hogy ők napi szenten gyilkolnak, nem érdekes?


131.
131.
"Én mindenképpen megvárnám még az anarhistákat leverik, bebörtönzik, kellőképpen megbüntetik, illetve azt is, hogy az ügyet kivizsgálják megfelelően, és megtudjuk a valós részleteket."

Le lehet nyugtatni a kedélyeket egyszerűen.Itt a példa.Nagy volt a kuss séta közben :D
https://twitter.com/CarolinaOpinion?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1267921499501060098&ref_url=https%3A%2F%2Fkuruc.info%2Fr%2F6%2F213307%2F
123.
123.
frankdelgado
#122: Ha volt is bennem nèmi együttèrzès a feka csàvó irànyàba, az most semmivè foszlott.....
122.
122.
#121: Azt elfelejtettem leírni, tényleg csak erős idegzetűeknek.És ha fel akarjátok magatokat cseszni korán reggel.
121.
121.
#120: Itt azért nem volt fehér.RIP a bátor bolt tulajdonosnak.

https://www.youtube.com/watch?v=HJeu3GEsOq8&feature=emb_title

118.
118.
Chrysh
Nem akarok genya lenni, de hogy is függ össze két esmény!?
114.
114.
Marcus88
Csúszik a Cyberpunk 2077 bemutatója Junius 25-re!
Ugyan arra hivatkozva,mint a sony.
93.
93.
frankdelgado
#92: na jó, majdnem mindnek...:)
90.
90.
delphijos
#81: Persze hogy nem fog átfordulni a világ. De azért ha már nagyot szól valami, azért csak van ( remélhetőleg ) hatása. Annál amit mi csinálunk ( otthon meg a kocsmában anyázunk ) csak több figyelmet kap. Továbbra is hangsúlyozom hogy nem azzal értek egyet ami most van. Teljesen egyértelmű hogy kicsúszott mindenki kezéből ez a dolog.
88.
88.
frankdelgado
83.
83.
Formula1fanatic
Mióta a fekete is "szabad" ember, a fehérek többsége ugyanúgy diszkriminálja őket, mert még mindig a régi rabszolgaidőkből fennmaradt tévképzetek vannak a fejekben. Nem azért "állat" a legtöbb mert ez lenne a génjeikbe programozva, hanem a megkülönböztetés miatt alakult ez így. A rendőrök egy jó része már évtizedekkel korábban is sportot űzött a feketék szívatásából, vagy az átlag polgár egyszerűen megvetette őket csak mert fekete(mély sötétség). Na most ilyen teherrel nehezen tudtak a feketék érvényesülni, hogy jobbá tegyék az életüket, a többség bűnözni kezdett, ezáltal még mélyebbre süllyedtek. A rendőrök meg annál inkább szekálták őket, így már tényleg volt mire, a gyűlölködés a két fél között csak egyre nagyobb lett, csak épp a valódi probléma nem oldódott meg. Most is látjátok a következményeit...
Maga a politika volt rossz, hogy egyszerűen meg voltak különböztetve bizonyos rétegek.
Most ugye a pozitív diszkrimináció jön odafentről, ez a másik véglet, ezzel semmit nem oldanak meg, mert ezáltal is meg vannak különböztetve a feketék, ami meg a fehéreket irritálja.
82.
82.
PS4jacksony
Én meg tudom érteni a döntést pedig nagyon vártam.
79.
79.
delphijos
#75: Ezt te se gondolhatod komolyan. Olyan szinten volt elkenve, hogy hivatalosan kiadott rendőrségi jelentés volt az ellenkezőjéről. Ráadásul olyan helyen, ahol fekete rendőrfőnök van. 2 hónapja 2 fickó “levadaszott” egy feketét, mert azt “gyanították” hogy betört valahova. Utána mentek kocsival, és lepuffantották. 2 hónapig “jogos önvédelem”-nek volt elkönyvelve. Csak ezt is felvette valaki....

Mondom, nem ezzel értek egyet ami van. De az igaz ( nézd meg mi van nálunk, kb semmiért se állunk ki ) amíg csak “morognak” az emberek otthon, vagy csinálnak egy-két békés felvonulást, azt le se szarják. Sajnos a demokráciának ára van.
78.
78.
GemForge
Ebben az egészben az a durva, ahogyan felépül/felépült. Ha ez fikció lenne sokan banálisnak is tartanátok sztem.
1. A feketék helyzete és a békés egymásmellett élés tapasztalatainak folyamatos ellentmondásai mellett a hosszú ideig tartó PC béklyója utáni új, önmagát újradefiniáló USA a háttér.
2.Egy vírus elszabadul, amely sajnos és/vagy a bénázások okán nagyobb károkat okoz.
3.A vírus a sűrűbben lakta, higiéniailag nagyobb kihívásokkal küzdő helyeken okozza a legnagyobb problémákat. Ezt a vírus nem etnikai alapon teszi, de mégis úgy tűnik... Az okok az elmúlt párszáz év történelmében és az 1. pontban felvázolt háttérben fedezhetőek fel leginkább.
4.A vírus miatt megugrik a munkanélküliség, amely nagyon súlyosan érinti pont a magukat legkiszolgáltatottabbnak érzőket. Ők azok egyébként, akikre a vírus is a legnagyobb veszélyt jelenti... 5.Szociális védőháló nem nagyon van sztem, úgyhogy a feszültség egyre csak nő, dolgozni meg nem kell. (Ja! És persze bárkinek a zsebében ott lapulhat egy pisztoly.)
6....és ekkor elég egy szikra!

Kihagytam valamit? Érdekes, hogy van egy történet ahol a csapások szintén csapatostul érkeznek... Szal jó lenne, ha egy kicsit lefékezne ez a ku~v@ világ és mindenki magába nézne kicsinykét. Lassan mindenki kezd iszonyat arrogánssá válni, ami nem túl jó, mert a sok igazság, sok-sok játszmába torkollik és még csak komprimisszumot sem köt már lassan senki senkivel... ez pedig iszonyat veszélyes sztem.
Ettől pedig van félnivalója még a legarrogánsabb seggfejnek is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...