Elhalasztják a csütörtöki PS5-bemutatót

Mégsem tartják meg a magyar idő szerint csütörtök estére tervezett PS5-bemutatót, a Sony az Egyesült Államokban kialakult helyzet miatt döntött úgy, hogy elhalasztják az újgenerációs konzol játékait felvonultató műsort.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#197
#195: Vannak az országban.Pár hónapja nekik adtam el házam.Az igaz, hogy szebben beszélnek magyarul mint a másik postban a kemény rapper gyerek.És ők is röhögnek ezen a cirkuszon.
#195
#194: Legyen.
Mindenesetre 3 napja már Budapesti kirendeltsége is van a BLMnek. igaz feketék ugyan nincsenek az országban, de rendőrök, meg a kormány ellen lehet uszítani.
"ha közömbös vagy az igazságtalansággal kapcsolatban, akkor az azt jelenti, hogy ellenünk vagy" írják rendkívül barátságosan.
https://www.facebook.com/groups/282532486222097
#193
#191: Én csak annyit "hoztam" , személy szerint neked címezve, hogy a Black Lives Matter egy Soros által pénzelt szervezet. Ez olyan tény, mint az, hogy a Die Hard főszereplője Bruce Willis. Erre te itt nekiálltál egész oldalasan szidni a kormányt.
#190
#186: Mivel a belpolitikai okoskodásodra én reagáltam, gondoltam rám célzol. Mindenesetre már többször láttam ezen az oldalon hogy idekevered a politikát, de minden esetben megmaradsz a szimpla fröcsögés szintjén, akkor is, ha valaki megpróbál érvelni az egyébként oktalan szövegeléseiddel szemben. Ahogy most is.
#189
#181: "Megint más kérdés, hogy a témát viszont belpolitikai ellenfelek hazug lejáratására használták fel"

Nem kell őket lejáratni, megteszik maguktól.Mint a DK tegnap.Nem megy el az emlék ülésre mert kirekesztő...... ????? Mi? Ok a zsidóság nem értheti.Bezzeg ha holo megemlékezés lett volna... .
Momentum a román magyar gyűlölő párttal szövetkezett, mszp..létezik még ilyen egyáltalán?Jobbik , jákob úr... nem kell részletezni... .
Szóval per pill az ellenzék saját magát járatja le.
#188
#182: A közlekedèsi vàllalatok előtt le a kalappal egyèbkènt, rögtön meglàttàk h mi a pàlya,, h a közös cèl az, h ki kegyenek Merkel asszony vendègei takarítva innen.
#187
#183: Öngól!:)
#185
#183: Kettőnk közül nem én vagyok az, aki elvakult.
#184
#183: Ez nem gyenge önégetés volt.
#182
#179: Vasút oldaláról se volt kutya 2015, pláne amikor megindultak horvátokon keresztül felénk is.
Migráns vonatot tilos volt megállítani mert azonnal elkezdtek leugrálni.
Meg volt amikor téglákat dobáltak ki menet közben, hátha eltalálják a vasutast...
#181
#179: Csak jó lenne helyén kezelni a dolgokat. Mert az, hogy a migráció nem egy szivárvány-os leányálom, az tuti, és ebből a szempontból én egyet is értettem az intézkedésekkel nagyvonalakban. Megint más kérdés, hogy a témát viszont belpolitikai ellenfelek hazug lejáratására használták fel, szervezetlenül kezeltek sok mindent és miközben ment a "nemveszedelamunkátamagyaroktóltegyökér" duma, közben ezreket telepítettünk be jelentős részben olyan helyekről, akiknek szintén nem sok közük van a keresztény európai kultúrkörhöz, nem is beszélve arról, hogy nagyjából bármilyen nemzetiségű gazember szinte átvilágítás nélkül tudott letepedni hazánkban úgy, hogy az az államnak pénzbe került, de a haveri offshore cégek közben busásan termeltek. Arról nem is beszélve, hogy miután kezdett benőni az európai vezetők feje lágya migráció témában, a fidesz mindent megtett azért, hogy az egységes fellépést megakadályozza (amik egyébként olyan javaslatokat tartalmaztak amiket korábban hiányolt, közös határőrség, stb), egyértelművé téve azt, hogy ez neki gyakorlatilag ugyanolyan belpolitikai érdek mint mondjuk az Angyali Merkelnek. Soha egy percig nem törekedett komolyan a hatékony problémamegoldásra, mindig ügyelt arra, hogy annyi parazsat fent tudjon tartani, amin a saját szalonnáját azért meg tudja sütni. Képmutató geci banda. És menjenek az anyjukba, hogy csillirádnyi pénzeket tudunk faszságokra költeni, miközben a határon szolgáló rendőrök, határőrök, katonák (fingom sincs jelenleg ki intézi már, nem is ez a lényeg) olyan körülmények között vannak, mintha menekülttáborba lennének...
#180
#179: Tudom, apám akkor szerelt le (nyugdíjazták) Amúgy ha érdekel az ilyesmi, akkor az NKE tudásportálon (többek között a Zrinyi jogutódja /is/ az NKE) annyi tanulmányt, szakkönyvet találhatsz, mint a szemét, és ha jól tudom a digitális oktatás miatt bárki számára elérhetőek ingyen.