Késnek az új Call of Duty-szezonok

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 2.
  • Csúszás
Link másolása
Az Egyesült Államokban történtek miatt az Activision is úgy döntött, hogy később indítja el a Call of Duty: Modern Warfare, a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Mobile következő szezonját.

Az amerikai események tükrében az Activision sem látja időszerűnek, hogy előrukkoljon a Call of Duty: Modern Warfare, a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Mobile következő szezonjával, ezért elnapolta a június 3-ra tervezett rajtot. Egyelőre nem is kaptunk új időpontot az induláshoz.

Nem az Activision az egyetlen, aki így döntött: az Electronic Arts az új Madden NFL 21-előzetes bemutatását csúsztatta el, míg a Sony a PlayStation 5 játékait bemutató műsorát halasztotta el egy későbbi időpontra. Rajtuk kívül több játékipari cég is felszólalt a rasszizmus ellen.

21.
21.
CJgabor
#14: Na a sok szociológus szakértő osztja az észt :D
Mi a büdös kutyagumit segít bárkin Amerikában az, hogy a magyar/európai gémer nem tud játszani azzal, amiért kemény pénzt fizetett? :DD

Utálom az ilyen képmutató, unatkozó, hobbi-szolidarító viselkedést.
"leírta a Sony is" - ha multicégektől tanulod a moralitást, az már régen rossz :D
17.
17.
r3dman
Felesleges a felhajtás.Mind a négy buzi rendőrnek szét fogják repeszteni a seggét meg rálépnek a nyakukra úgyhogy nyugodtan jöhet a season 4.
14.
14.
Clayman
#13: Mármint a tüntetések és a seasonok eltolása között? Leírta az activision a Sony és még jó páran. Röviden: Stand for something
12.
12.
habaen
#11: Sajnos nem látom a kapcsolódási pontot a két téma között,te biztos én vagyok hülye...
4.
4.
ssemtexx
Ész megáll... még az is kimegy tüntetni és rongálni akinek egy barna anyajegye van a testén mert azthiszi ő más. Hihetetlen ami ott megy, katonaságot rájuk és kész. Nincs problémám a különböző bőrszínnel de viszont ami sok az már sok.
2.
2.
Ruvik
#1: Ja, és akkor gondolom a Night Wire is elmarad. >:(
1.
1.
Ruvik
Mi köze van a CoD Mobile Season 7-nek ehhez az egészhez? Vártuk már, CP is megvan rá. Erre ez is késik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...