Játszhatatlanná tette egy bug a steames GTA IV-et

Mozgalmas hétvégéje volt azoknak, akik a Grand Theft Auto IV steames változatával szerettek volna játszani. Először érkezett egy frissítés, amely tönkretette a mentéseket, majd előkerült egy bug, amivel játszhatatlanná vált a játék.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
#5: szivembol szoltal
#30
#29: Azért ne felejtsük el azt sem, hogy a GTA 5 még Xbox 360 / PS3 korabeli játék, ne tévesszen meg az, hogy a PC-s verzió már a feltuningolt grafikájú Xbox One / PS4 korszakból jön. Sajnos a fizikai számítást tényleg megcsonkították, hogy elbírják a régebbi konzolok is. Egyébként tényleg jobb volt a 4. részben. Mikor végigvittem a GTA5-öt, utána még visszamentem kicsit a GTA4-be és az első dolgom volt fékezésnél belerohanni az álló kocsisorba... ott még volt féktávolság, ki lehetett pördülni, az ötödik részben meg úgy tapadsz az úthoz mintha mágnes ragasztana oda és mindegy mekkora sebességgel mész, egy fékezésre egy pillanat alatt megállsz. De ha már itt tartunk, egy valaminek a fizikája javult, ez pedig a gyalogosokkal való érintkezés, futás közben könnyebb feldönteni őket és sokkal változatosabban is tudnak összeesni.
#29
#6: Szerintem is a 4-es fizikaja a jobb. Nem csak az autoke, ott a viznek is volt fizikaja (az 5-ben mar nincs). Igaz hogy kicsit "suru" volt, de fizika volt! Nem csak a hajok hatottak ra, hanem a helikpter szele is. Sajnos sokszor visszavesznek a fizikabol hogy szebb lehessen a grafika? Pedig ami mar egyszer meg volt oldva azt nem kellene kihagyni semmikeppen a kovetkezo reszbol.
#28
Szerencsére én már túl vagyok ezen a játékon
#27
A te elnökleteddel. Bàr ilyen sekèlyes szókinccsel, -ami kimerül a trollozàsban ès öngólozàsban,- mèg egy nyitóbeszèdet se tudnàl megkomponàlni "troll klub" alakuló ülèsère. :)
#25
#24: Öngól?
#24
#22: nyilván megint csak trágár kommentre telt tőled. a lényeg hogy a GTA IV fizikája rossz. :) akkor menj játsz a the godfather II vel, neked olyan fizika való.
#23
#22: Kicsit sajnàllak. Rossz èrzès lehet, amikor mindenki szembejön veled az autópàlyàn, pedig tudod, h neked van igazad.
#21
#7: Hát ha a történet , a szereplők meg a küldik nem jöttek be, de pl. a vezetés fizIkája sokkal jobb volt mint ez 5-ben. Ez szerintem nem ízlés kérdése.
#20
#17: Volt helikopteres küldetès....
#19
#14: Jààj megint öngol! Ekkora màkot :) A vègèn mèg kiderül, h rajtad kivül mindenki troll itt a gk-n ès te vagy az utolsó uriember. :)
#18
#16: De volt küldetés is Brucie-val:
https://www.youtube.com/watch?v=bWF5AyEkVto
#17
#16: Lehetett vezetni helit az biztos, de arra én sem emlékszem, hogy „hivatalosan” is lehetett, pl. küldetés közben, vagy csak „nem hivatalosan” lehetett elcsórni, és úgy :)
#16
#15: Lehet én nem emlékszem jól, de semmi repülős/helikopteres részre nem tudok visszagondolni a gta4-ből, ahol mi irányítanánk, ott is viszonylag jó volt a fizika?
Pedig emlékeim szerint végigvittem, de fene tudja már manapság... rég vót, tán igaz se vót.
#15
#9: Igen, erre emlékszem. De nekem ott volt a kontroller. Azért nekem sikerült pár száz órát beletenni, és vagy 5x végigjátszást. Szénné volt moddolva. A fizika pl. a Realistic driving & Flying moddal nagyon élvezetes volt. ICEnhancer ENB moddal next gen grafika. Realistic weapon physic, az Arrest warrant mod pedig néhol az RDR2 körözési rendszerére is rávert. Mellékküldetés modok: Assassinate, Drug dealing, taxi mod, police mod, stb. De nekem az alapjáték is bejött. A karakterek, sztori. Szóval pár évig engem jól elszórakoztatott.

Amúgy Anti4730 véleményét osztom. Az 5 fizikája nekem is nagyon kiábrándító volt 4 után.
#13
#6: neki kár magyaráznod ezt, engedd el:)
#12
Max Payne 3 ugyanez volt. Csak akkor lehetett elindítani, ha visszaállítottam a dátumot pár nappal.