Leépíti a kiadói tevékenységét a Double Fine

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Miután a Microsoft felvásárolta a Double Fine-t, várható volt, hogy a csapat kiadói tevékenységét leépítik majd, eddig azonban nemigen derült ki konkrétum a Double Fine Presents jövője kapcsán.

Leépíti a kiadói tevékenységét a Double Fine Productions, erről a Gang Beastset fejlesztő Boneloaf mesélt, miután bejelentette, hogy a jövőben saját maga veszi át a játékkal kapcsolatos kiadói teendőket.

"Imádjuk a Double Fine-t, és fantasztikusak voltak. Amit Tim [Schafer] és a cége épített, csodálatos, de a Double Fine Presents leépíti a tevékenységét a Double Fine tavalyi felvásárlása miatt, ezért úgy gondoljuk, ez a megfelelő időpont arra, hogy a Boneloaf a saját lábára álljon."

A Double Fine-t még tavaly vásárolta fel a Microsoft, és várható volt, hogy a cég független fejlesztések kiadására szakosodott részlege előbb-utóbb bezárja a kapuit. Ennek ellenére a csapat eddig semmilyen konkrétumot nem árult el ezzel kapcsolatban: habár egy vezető sem állította, hogy a Double Fine jövője biztosítva van, a bezárást sem voltak hajlandóak megerősíteni, legfeljebb Greg Rice üzletfejlesztési igazgató távozása utalhatott arra, hogy mi lesz a részleg sorsa.

A Double Fine olyan játékokat adott ki a Gangs Beasts mellett, mint az Everything vagy a Knights and Bikes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...