Destiny 2 - irány az Európé?

A Bungie közzétett egy rövid teaser videót, amely alapján kereken egy hét múlva fogják leleplezni a Destiny 2 következő nagy frissítését. A találgatások szerint a Jupiter holdjára, az Európéra vezetnek majd minket az események.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
Állítólag a Titán helyszínt kiszedik.
A szezonon unalmasak.
Semmi èrtelmük, a törtènet meg szinte semerre se megy, minden olyan elnyújtott, nehèzkes.
Unalomba fulladt az egèsz.
Csapdák hozzá a Destiny 1-et úgy ahogy van mèg azzal is jobban járnánk.
#6
Én meg se vettem már ezt a season, direkt vártam vele, az ez előtti miatt, az se érte meg... Remélem most ez különb lesz vagy megint 3honapig marad csak Airsoft meg a Warzone...
#5
#4: Nem értem, hogy miért nem tesznek be komolyabb cuccokat amiért érdemes küzdeni. Egyszerűen teljesen felesleges a jól bejáratott szetteket lecserélni, mert azok jobbak. Ráadásul ez az új páncél ritka bénán nézett ki. A Seraph bunkerek meg értelmetlenül túl lettek nehezítve ezzel a különböző páncélvariciókkal. Olyan érzésem volt, hogy nincs ötletünk, akkor legyen rengeteg, nehéz grindolás, mert azzal lehet húzni az időt.
#4
#3: Ugye? Én is ugyan így vagyok. Egyszerűen már hetek óta nem érdekel pedig irdatlan órát beleöltünk előtte. De ez a ez utolsó hajrá kiölte belőlem a lelkesedést teljesen.
#3
Hát a legutóbbi szezonnál nem tudom van-e lejebb... Én még szezont nem utáltam és untam ennyire.
#2
#1: De. Érdekes egyébként, hogy ilyen kevéssel előtte még csak ennyit mertek megmutatni. Vagy félnek a reakcióktól (ami a Destiny 2 elmúlt egy évének a lejtmenete fényében nem meglepő), vagy pont a zárójeles rész miatt egy nagyobb durranást készítenek elő. Remélem az utóbbi. :)
#1
Na, igen de ez az Europé az őszi frissítés lesz nem? Különös lenne, ha most kiadnanak egy seasonpassos kieghez új "holdat", nagy frissítés nélkül.