Frissítve: The Last of Us: Part II - TV-reklám érkezett

Már csak valamennyivel több mint két hét van hátra a The Last of Us: Part II megjelenéséig, így nem csoda, hogy kis túlzással minden napra jut belőle valamilyen új infó és/vagy videó.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#328
#325: Igen láttam én is olyan videót, ahol cigány ember kér bocsánatot és osztja ki fajtársait.Le a kalappal ezek előtt az emberek előtt.
#327
#326: Lehet szidni őket (van is miért), de inkább ők, mint ami amerikában van, tegnap futottam bele ebbe:

https://index.hu/kulfold/2020/06/09/az_amerikai_varos_amely_mar_het_eve_feloszlatta_a_rendorseget/

"Azért én megnéztem, mert szakmai kiváncsiság élt bennem. 2013-ban azért lett feloszlatva a rendőrség, mert egyrészt lényegében csődben voltak, másrészt "unfixable corruption" volt a szervezetben.

Mikor újra alakították, akkor a létszámot is megnövelték, és így rengeteg patrolt tudtak küldeni ki területre. A város 77.000 lakosú, ehez képes 401 fő rendőr van, meg mellettük van még 70-100 ambassador is, akik próbálnak nyitni a civilek felé, meg kapcsoaltot építeni a rendőrség és a lakosság között.

Most nagyjából elég jól tudom, hogy egy hasonló méretű magyar városban mennyi rendőr szolgál.Tehát nem merem megmondani, hogy nálunk mennyivel kevesebb is elég, hogy hónapokig ne legyen rablás, emberölés meg beesik 1. Vagy épp 0. De SOKKAL kevesebb is elég. Debrecen nem 77 ezres, hanem 200 ezres. Most ott van a megyei főkapitányság is, de az más tészta. A 200 ezres Debrecenben és a hozzá tartozó nem tudom mennyi településre a Debreceni Rendőrkapitányságon és a hozzá csatolt örsökön garantáltan nincsenek négyszázan.

El nem tudom képzelni ,hogy milyen egy féreg emberekkel teli, mocskos város lehet ez a Camden, ahol 2017-ben az alábbi statok voltak:
Violent crimes
Homicide 31
Rape 75
Robbery 411
Aggravated assault 956
Property crimes
Burglary 584
Larceny-theft 1,409
Motor vehicle theft 551

Ez 100.000 lakosra van felszorozva, gondolom hogy össze lehessen hasonlítani a városokat. Camden 77.000 fős, tehát a számok ennél azért kicsit alacsonyabbak. Nálunk azért főleg az emberölések, rablások, nemi erőszak, meg az erőszakos cselekmények nagyon alacsonyak. De pl. nálunk( hasonló város) igazi betörés, tehát mikor lakott házba vagy lakásba betörnek, sztem sokat mondok, ha havonta van egy. Nem naponta kettő.

Egyszerűen elképesztően biztonságosak a magyar városok egy ilyen amerikai városhoz képest. Mintha nem is egy bolygón lennénk. "
#326
#324: Biztos nem olyan környéken él ahol olyan suhancok bandáznak akiknek már a szülei sem ismerték a munkát, meg rendszeres a betörés, lopás,rablás.
De ezek is olyan gyáva szarok egyetlen öregasszonyt agyonverni is legalább öten kellenek.
#325
#322: Tudod a cigányság bőségesen rászolgált az előítéletekre és visszaélnek rengetegen a különjogaikkal.
És aki képes kiszakadni abból a közegből cigány származású ember utálja azt a “kultúrát” a legjobban.
#324
#322: Magyarokat is lehet fenyegetni, aztán megunják.Mint a történelem folyamán sokszor.Rasszizmus lenne saját otthonodban megkövetelni a rendet?Ne hülyéskedj már.
#323
Hát most ide öröm volt feljönni így fél év után véletlenül :D. Seggeszki még mindig nem unta meg? Aztakurva. Nem semmi élete van.
#322
#320: Igen, ezt hívják rasszizmusnak, amikor általánosságban beszélsz és mindenkit egy kalap alá veszel. Aztán csodálkozol, ha egyszer tényleg felállnak úgy össznépileg. Lehet népeket, rasszokat, társadalmi csoportokat büntetlenül szídni egy nick mögé bújva - most még. Remélem, egyszer a hozzád hasonló suttyók elszámoltathatók lesznek valahogy. Vagy legalább megharap egy clicker.
#321
Console e master race ? | ps4 pro+ billentyűzet + egér. Ez a címe YouTube-on a TheVr oldalán. Én nagyon meglepődtem. Eddig mindenki lebeszélt róla. Avideo második fele nagyon érdekes egy PCtől hallani
#320
#319: Irrevelans a kep. A romak pont szarnak a tarsadalmi normakra. Ugyhogy mehet az incest 1000-el nekik.
#319
SLi
#318
#315: Mintha olvastam volna, hogy 3 millió rohad a raktárakban belőle, mert elszámolták magukat vele.
#317
Kimoderált üzenet
#316
Kimoderált üzenet
#314
#307: Szerinted Epic ex lesz a PC verzió? Bár amilyen jóban vannak a szonival, kitelik tőlük, hogy beszéljenek egymással róla. Szerintem ez majd attól függ, hogy az épp a hetekben úgymond sikeressé váló Death Stranding mit mutat az Epic-es megjelenés után.
#313
#311: Akkor megy még a Diósgyőr pestre, .... .Bár reménykedem a szerdában, bevállalja.Ha már ilyen nagy legény.
#312
#304: Én szívesen vállalom a vitát az arcommal. Ha gondolod Instán beszélhetünk, írj és küldök egy nevet.

Úgyis olyan nagyra vagy az instáddal..
#310
#309: És a legfontosabb visszaélsz a srác profiljával amit linkelgettél, vagy nem.Tényleg tiéd?Ha igen nem félsz?Pár embert rendesen megfenyegettél az oldalon.
Ha nem a tiéd, nem félsz pár év seggbe-kukitól testvírektől?
#309
#306: Nem lány vagy? Pár órája még lánynak vallottad magad.Döntsd el fiú vagy vagy lány.
Megértem , ha nem tudod ilyen lelki világgal.De azért dűlőre kéne jutni.Állva vagy ülve pisilsz.Te teszed be vagy neked teszik be. Nem mindegy.