Total War Saga: Troy - az első nap ingyenes lesz

Kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a játék, valamint az is, hogy bár ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív lesz, cserébe az első 24 órában teljesen ingyenesen lecsaphatunk rá.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#4
SLi
#3: ez fantasy féleség lenne, gondolom ezért a saga előtag, minótaurusz, varázslás stb is van benne
#3
Ez nagyon gáz.
A bronz qva drága volt (drágább, mint az arany), ezért a vasfegyveres tengeri népek megérkezéséig a harcos elit döntötte el a csatákat, harci szekereken az íjakkal, lándzsákkal, fapajzsokkal felszerelt gyalogság között cikázva.
Ennek a korszaknak volt az utolsó nagy ostroma a trójai, amikor Egyiptom kivételével az összes bronzkori civilizáció összeomlott, a birodalmak sorsát eldöntő több ezres csaták helyét átvették a városállamok felfegyverzet milliciáinak összecsapásai amik sokszor pár sérült után az egyik fél visszavonulásával zárultak.
#2
#1: Ezek a karaktermodellek ténylegesen elég gyengék, nem tudom miért erőltetik ezeket az átvezetőket a trailerben, mikor a Total War sorozat inkább az ingame csaták miatt lett híres, amely itt is bizonyosan sokkal meggyőzőbb lesz ezeknél az átvezetőknél.
#1
Heléne eléggé botrányosan néz ki.

A 24 órás ingyenesség meg arra enged következtetni, hogy elég kevés tartalom lesz benne. De ettől függetlenül várom. Szeretem a Total War játékokat.