Íme, a PlayStation Now júniusi kínálata

A júniusi PlayStation Plus-játékok után a PlayStation Now-előfizetésbe bekerülő újdonságokról is lerántotta a Sony a leplet, és akárcsak a Plus esetében, a japánok streamingszolgáltatásába is erős címek érkeznek a nyár elején.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#43
#40: Nem tudom miért gondolod, hogy engem bánt az általános tájékozatlanságod. ¯\_(ツ)_/¯
#42
#9: #9 #10 :köszi választ
#39
#21: Én nem hasonlítottam se minőséget, se mennyiséget, nem tudom te hol olvastál ilyet. Ha figyelmesen elolvasod a kommentem eleve azzal kezdtem, hogy preferencia kérdése az egész, de ha azt akarja tudni melyiket preferálják többen akkor ott vannak az előfizetői adatok. Ennyi.

#28: "szerintem a 100 játék felett nagyon eljárt az idő"
374 játék érhető el jelenleg a Game Pass-ban, de látom megint képben vagy, ahogy szoktad...

"de nekem úgy tűnik, hogy a játékok listája inkább folyamatosan bővül, mintsem cserélődne"
Ha felmész a PS Now oldalára, akkor ajánlom figyelmedbe a játékok alatt megjelenő "Available Until" dátumot.

#33: Ez van, a Sony lett a konzolvilág Apple-je. Addig minden szar amíg ők ki nem találják. Itt is kommentel olyan aki eddig csak a "engem nem érdekelnek a filléres gamepass játékok" meg a "nekem amúgy sincs időm régi játékokkal játszani", most meg úgy veri itt a nyálát a PS Now-ra meg a PS3 játékokra mintha eljött volna a megváltás...
#36
#34: Több, de azért nem többszöröse :)
#32
#28: Köszi
#29
#28: Szerintem egyáltalán ne bánd a Spider Man megvételét. Gondolom nem lehetett olyan drága, viszont nagyobb támogatást kaptak így a fejlesztők :)
Én a Resistance széria miatt, egyenesen eszem magam amiért nem újonnan vettem meg, hanem használtan (így nem jutott a fejlesztőkhöz el a támogatásom) és oda lett a széria. Talán a játékiparban ezt sajnáltam a legjobban, mert bizony nekem addig stílusában a Half Life sorozatot verte le a trónról. És ha most lehetne választani, hogy HL3 vagy Resistance Remake vagy 4, akkor a döntés egyértelműen a Resistance-ra esne :D
#27
#24: Köszi. Elég sok minden kimaradt a ps3 - ból, mert ps2 után boxra váltottam, aztán ps4 prora, aztán one x-re. Tehát ps3-mal sosem játszottam. Az 10 ezer Ft 1 évre nagyon barátságos ár.
#26
#15: Ezt igazából nehéz megmondani tutira úgy, hogy mindenki egyetértsen vele. Azt tudom, hogy számomra és szerintem a gamepass tűnik jobbnak az új megjelenések miatt, de ez is lehet ízlés kérdése. Az az igazság, hogy vannak jobb és rosszabb hónapok mindegyiknél. Amikor egymás után jött megjelenésnél a Gears 5 (jó játék), The Outer Worlds (mégjobb játék), az nekem egyértelműen telitalálat volt, de amúgy is jön minden Halo meg most a Minecraft Dungeons-is benne volt és még elő is lehetett tölteni. Satöbbi, meg jön a Wasteland 3, tuti az Age of 4 is... Én ezt ebből a szempontból vizsgálom, hogy 3.99 € havonta a PC Gamepass. Én nem regisztrálgatok, meg buzulok vele, hanem csak kifizetem, így évente adok a <3 Phil <3 -nek 47.88 €-t. Ez egy tök jó új játék ára és ha megvizsgálom, hogy részletekben, egy év alatt fizetem ezt be és amennyi új megjelenést bedobálnak, ha csak egy darab egyszer is mondjuk Wasteland 3, akkor ez már nekem kihozza nullára a gamepass-t az évben.

De jellemzően úgy megszórják a kínálatot új megjelenésekkel, hogy néha tényleg úgy érzem magam, mint 6-8 éve ncore-on, hogy minden van és tök ingyen ki lehet próbálni. Az ilyen Ori, Minecraft Dungeons, Streets of Rage és nagyon sok jó csak úgy ott vannak windows game-ek között megjelenésnél, mint a pasziánsz és megéri őket megnézni, játszani. Csak ebből a szempontból vizsglom, hogy melyik a jobb (mert azért havidíjas mindegyik), de ebből a szempontból nem tudom összehasonlítani a PS dologgal. Ugye azt meg, hogy régi jó játékok jönnek be a szolgáltatásba mind a kettő tudja és ez alapján nekem a gamepass tetszik jobban.
#25
#24: Ja igen, és PC-n egy progival ugyan úgy tudod használni, mint ahogyan a Gamepass-t is, csak itt Streamelve az egészet.
#24
#23: Hát figyelj. A PSNow-ban nagyjából kétszer annyi van. Ha sok ex cím kimaradt PS3 időből, akkor mindenképp megéri. Mi olaszt vettünk, amiből most az 1 éves 10.347 forint akciósan.