Íme, a PlayStation Now júniusi kínálata

A júniusi PlayStation Plus-játékok után a PlayStation Now-előfizetésbe bekerülő újdonságokról is lerántotta a Sony a leplet, és akárcsak a Plus esetében, a japánok streamingszolgáltatásába is erős címek érkeznek a nyár elején.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#43
#40: Nem tudom miért gondolod, hogy engem bánt az általános tájékozatlanságod. ¯\_(ツ)_/¯
#42
#9: #9 #10 :köszi választ
#41
#40: *lelkedbe
#40
#39: :D

Nem akartam a lelked taposni, ne haragudj.
#39
#21: Én nem hasonlítottam se minőséget, se mennyiséget, nem tudom te hol olvastál ilyet. Ha figyelmesen elolvasod a kommentem eleve azzal kezdtem, hogy preferencia kérdése az egész, de ha azt akarja tudni melyiket preferálják többen akkor ott vannak az előfizetői adatok. Ennyi.

#28: "szerintem a 100 játék felett nagyon eljárt az idő"
374 játék érhető el jelenleg a Game Pass-ban, de látom megint képben vagy, ahogy szoktad...

"de nekem úgy tűnik, hogy a játékok listája inkább folyamatosan bővül, mintsem cserélődne"
Ha felmész a PS Now oldalára, akkor ajánlom figyelmedbe a játékok alatt megjelenő "Available Until" dátumot.

#33: Ez van, a Sony lett a konzolvilág Apple-je. Addig minden szar amíg ők ki nem találják. Itt is kommentel olyan aki eddig csak a "engem nem érdekelnek a filléres gamepass játékok" meg a "nekem amúgy sincs időm régi játékokkal játszani", most meg úgy veri itt a nyálát a PS Now-ra meg a PS3 játékokra mintha eljött volna a megváltás...
#38
#35: Így van. Ergó kurvára leszarta mindenki addig amíg effektíve egy BC szolgáltatás volt. Most is csak a ps4 játékok érhetőek el letölthető formában meg talán pár ps2. Persze drágább is volt és szarabb is amúgy is. Mindenesetre nagyon örülök illetve örülnék ha továbbra is dinamikusan fejlődne, mert ez azt is magával fogja vonni, hogy a game pass-el is rá kell majd kapcsoljanak MS-nál. A verseny nekünk kedvez. :)

Mindenesetre és függetlenül a témától, te szerintem túl sok és túl messze menő következtetéseket vonsz le abból, hogy egyes külföldi youtube videók vagy oldalak alatt kik miket hőbörögnek. :)
#37
#36: Több mint 300. Akkor csak miattad, háromszorosa. :)
#36
#34: Több, de azért nem többszöröse :)
#34
#33: Az aktuális generációs kínálata is jelenleg már többszöröse a game pass-nek, ami letölthető.

Amúgy nem tudom milyen "az az érdekes" fejtegetés ez, nemrég ütötte el a 2 millió felhasználót egy olyan szolgáltatás, ami sokáig valóban csak prevgen játékokat tartalmazott és mellesleg 3-4 évvel korábban indult mint mondjuk a game pass. Nem is kellett a kutyának se, amíg only prevgen volt... Szerintem ez pont hogy meg is cáfolta a kettős mércés felvetésed, már ha globális ps4 user kritika akart lenni és nem itt próálkozol embereknek üzenni csak.
#32
#28: Köszi
#31
#27: Most nézem én is, 42 USD az amcsi Now. Most 30% off van rá.
#30
#29: Nem bánom amúgy. :) Bár Sony-s belső vég, úgyhogy nem hiszem, hogy bárki könnyek között törne ki ha vásárlás helyett Now keretében lett volna elfogyasztva. :) Plusz a Game pass és gondolom ez is úgy "épül fel" elméletileg, hogy tekintetbe veszi a letöltéseket, játékidőt, stb. és az alapján is csurgat vissza még a készítőknek.
#29
#28: Szerintem egyáltalán ne bánd a Spider Man megvételét. Gondolom nem lehetett olyan drága, viszont nagyobb támogatást kaptak így a fejlesztők :)
Én a Resistance széria miatt, egyenesen eszem magam amiért nem újonnan vettem meg, hanem használtan (így nem jutott a fejlesztőkhöz el a támogatásom) és oda lett a széria. Talán a játékiparban ezt sajnáltam a legjobban, mert bizony nekem addig stílusában a Half Life sorozatot verte le a trónról. És ha most lehetne választani, hogy HL3 vagy Resistance Remake vagy 4, akkor a döntés egyértelműen a Resistance-ra esne :D
#28
#27: Kibaszott sok játék van a Nowban. Én megmondom őszintén, a game pass nekem nem nyújt sokat. Bőven elég akkor, amikor elcsípem akciósan. Rengeteg a casual, indie cucc. Ami egyrészt nem baj, mert sokféle játékot ki lehet próbálni, de szerintem a 100 játék felett nagyon eljárt az idő. Úgy értem kevés. A Now 2,5-szer annyi játékot kínál csak letöltésre. És a streaming része sem gáz egyáltalán. 60 EUR egy évre, esetemben 50 font lesz. És kicsit bánom is, hogy megvettem a Spiderman-t nemrég, mert mondjuk 1/3-a meglett volna az éves Nownak úgy, hogy az is benne van, plusz személy szerint meglepődtem mennyi és milyen jó játékok vannak. De nyilván lehet listát találni, körül kell nézni. Nem követtem olyan aktívan a PS Now dolgait, de nekem úgy tűnik, hogy a játékok listája inkább folyamatosan bővül, mintsem cserélődne. A game pass-ben sokszor éreztem, hogy "ha már itt van kibróbálom", míg itt konkrétan listám van, amiket mindenképp szét akarok nyúzni, ami azért is van, mert sok cím kimaradt a 2-es, 3-as érából, ami mai fejjel már érdekel. Ami még tetszik, hogy az új, letölthető gémek is (legalábbis amiket néztem) kiprbóbálhatóak stream módban, így kvázi demóként megnézheted, mielőtt letöltöd mondjuk azt a 20-30-40 gigát. Pár PS2 cucc és talán minden PS4 cucc elérhető letölthető verzióban is, a PS3 éra streaming.

Akciós game pass-re be fogok fizetni, mert annyit bármikor megér, de nekem a Now már jobb ajánlatnak tűnik, persze az könnyen benne van (sőt), hogy amiatt se promózza szét a Sony mert a mögöttes infrastruktúra nem áll kész ahhoz, hogy tömegcucc legyen. Másrészt pedig így is a legjövedelmezőbb streaming/subscribe cucc eddig a piacon, úgyhogy nincs is amiért (gondolom én a mohó fejükkel). Van ingyenes 7 nap trial (ne felejtsd el lemondani ha kipróbálod!), egy próbát mindenképp megér.
#27
#24: Köszi. Elég sok minden kimaradt a ps3 - ból, mert ps2 után boxra váltottam, aztán ps4 prora, aztán one x-re. Tehát ps3-mal sosem játszottam. Az 10 ezer Ft 1 évre nagyon barátságos ár.
#26
#15: Ezt igazából nehéz megmondani tutira úgy, hogy mindenki egyetértsen vele. Azt tudom, hogy számomra és szerintem a gamepass tűnik jobbnak az új megjelenések miatt, de ez is lehet ízlés kérdése. Az az igazság, hogy vannak jobb és rosszabb hónapok mindegyiknél. Amikor egymás után jött megjelenésnél a Gears 5 (jó játék), The Outer Worlds (mégjobb játék), az nekem egyértelműen telitalálat volt, de amúgy is jön minden Halo meg most a Minecraft Dungeons-is benne volt és még elő is lehetett tölteni. Satöbbi, meg jön a Wasteland 3, tuti az Age of 4 is... Én ezt ebből a szempontból vizsgálom, hogy 3.99 € havonta a PC Gamepass. Én nem regisztrálgatok, meg buzulok vele, hanem csak kifizetem, így évente adok a <3 Phil <3 -nek 47.88 €-t. Ez egy tök jó új játék ára és ha megvizsgálom, hogy részletekben, egy év alatt fizetem ezt be és amennyi új megjelenést bedobálnak, ha csak egy darab egyszer is mondjuk Wasteland 3, akkor ez már nekem kihozza nullára a gamepass-t az évben.

De jellemzően úgy megszórják a kínálatot új megjelenésekkel, hogy néha tényleg úgy érzem magam, mint 6-8 éve ncore-on, hogy minden van és tök ingyen ki lehet próbálni. Az ilyen Ori, Minecraft Dungeons, Streets of Rage és nagyon sok jó csak úgy ott vannak windows game-ek között megjelenésnél, mint a pasziánsz és megéri őket megnézni, játszani. Csak ebből a szempontból vizsglom, hogy melyik a jobb (mert azért havidíjas mindegyik), de ebből a szempontból nem tudom összehasonlítani a PS dologgal. Ugye azt meg, hogy régi jó játékok jönnek be a szolgáltatásba mind a kettő tudja és ez alapján nekem a gamepass tetszik jobban.
#25
#24: Ja igen, és PC-n egy progival ugyan úgy tudod használni, mint ahogyan a Gamepass-t is, csak itt Streamelve az egészet.
#24
#23: Hát figyelj. A PSNow-ban nagyjából kétszer annyi van. Ha sok ex cím kimaradt PS3 időből, akkor mindenképp megéri. Mi olaszt vettünk, amiből most az 1 éves 10.347 forint akciósan.