Vár ránk a kert a Path of Exile új kiegészítőjében

  • Írta: gorien
  • 2020. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Path of Exile: Harvest egy újfajta tevékenységgel bővíti a játék repertoárját: a kertészkedéssel. De nem búzára vagy zöldségekre kell gondolni, szörnyeket vethetünk el és arathatunk le, életerejükből pedig felszereléseket gyárthatunk.

A Path of Exile soron következő kiegészítője, a Harvest épp azt tartalmazza, amit a címe sejtet: vetést és aratást. A Grinding Gear Games azonban nem földművelésre próbálja rávenni a játékosokat, hiszen ebben a világban szörnyültetvényekből alkothatunk csodás kerteket. Amint kikelnek, learathatod az életerejüket, amiből erőteljes felszerelési tárgyakat gyárthatsz.

Amint a kiegészítő élesedik, a játékosok különleges magokat találhatnak szerte a világban, amiket a Szent Ligetben vethetnek el. Minden szörnytípushoz különböző mag tartozik, és mindnek saját igényei vannak – némelyik virágzásához csak idő kell, másokhoz viszont többféle nyersanyag, amit az egyszerűbb magvakból nyerhetünk.

A Harvest során a fejlesztők figyeltek arra, hogy megtalálják az egyensúlyt a menedzselést kedvelő és azt nyűgként megélő játékosok között. Így aki szeretné, nyugodtan megteheti, hogy a szerepjátékos móka közben egy kis kertrendezgetéssel lazul, de nem kötelező kiterjedt és gyönyörű kerteket létrehozni, hogy teremjenek a szörnyek. Amelyek közül némely ráadásul a fejlesztés alatt álló Path of Exile 2-ből származik.

A kiegészítő június 19-én startol PC-n, valamint június 22-én PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...